• Äldre 10 jan 11:56
  1244532 visningar
  23482 svar
  Inlägg från Söndermarken Visa alla inlägg
  23482
  1244532

  Vi som försökt ett tag utan plus

  Jag har BIM-4 och testade i morse, naturligtvis var det negativt. Känner inte alls det där jag gjorde förut och väntar bara på att mensen skall komma egentligen. Försöker ställa in mig på att pausa som vi har pratat om här hemma.


  Lycka
 • Äldre 10 jan 15:46
  MarieClaesson skrev 2012-01-10 10:13:57 följande:
  Inatt drömde jag en dröm, att jag gick in i duschen och skulle duscha och då såg jag att det droppade blod på golvet. Vaknade och hade världens mensvärk. Gick på toa och..... Jaha hej mensen.
  Åh jag blir så irriterad för den här månaden är den första då jag verkligen inte brytt mig om att leta gravtecken eller testa med äl-stickor eller räkna dagar. De första månaderna var man ju som besatt, men har precis börjat acceptera att det tar tid för endel. Det bara slog mig efter ett par dagar att illamåendet kanske var början på en graviditet trots allt.. Bim+ 10 idag ungefär. Kanske en skengraviditet, men jag kommer aldrig släppa tanken på att det kan ha blivit ett missfall, just för att jag inte varit så inne i "desperatbubblan" på senaste tiden.
  Nu har det gått drygt ett år sen vi började försöken och vi har i alla fall rätt till en utredning om vi vill.

  Fick ett gulligt tröst-sms av sambon nyss och ikväll ska vi på bio :)
  =(, hemskt att behöva gå och vänta så och det ändå blir skit i slutänden. Hoppas ni hämtar er fort .
  Lycka
 • Äldre 10 jan 22:52

  Vi bor på Gotland.

  Kaylie: jag är livrädd mest hela tiden :)
  Sambon är dock mycket mera samlad. Jag har inte varit säker på att jag ens velat ha barn förut och det det verkligen inte "som det naturligaste i världen" utan tycker snarare att det är bland det svåraste man kan ge sig in i och har enorma krav på mig själv.

 • Äldre 11 jan 08:26

  Aspartam: är född och uppväxt i Visby men bor sedan ett år på en liten, liten gård mitt på ön.

 • Äldre 11 jan 10:31
  Hoppas 2012 skrev 2012-01-11 09:33:10 följande:
  Låter underbart att bo så....
  Ja vi trivs även om jag egentligen är en stadsråtta ;) man kan kolla in lite hur vi har det i länken härunder, sidan är precis ny så det finns kanske inte så mycket ännu :)
  www.hallegårde.se
 • Äldre 11 jan 10:33
  Nellin skrev 2012-01-11 10:28:40 följande:
  Fru: Jägarna är ju Norrland! Haha, nu tror jag minsann att jag måste bli lite förnärmad. Flört Om du tänker Värmland så kan du tänka på sola i Karlstad, eller Smala Sussie för att koppla till film. 

  Aspartam: Jo jag förstår vad du menar. Det är bra att få förbereda sig och samla tankarna. Men för lång tid är inte heller bra. Vi har försökt i ett år nu, och ju mer jag tänker på det och ju fler gånger jag får minus, desto mer knas blir det i skallen. Jag menar att jag tror att det kan vara onyttigt att hinna tänka för mycket också.

  Attfånga: Jag var nästan helt säker på att jag inte skulle ha barn innan jag träffade mannen i mitt liv. Sedan dess har det varit så självklart. Han är också samlad och säger mest "Man kan inte planera hela livet, för ingenting blir som man tror ändå." Så han tar det mesta med en klackspark som det kommer. Cool Jag tjatar jag sönder allt här hemma, haha. Stackarn.

  BIM -13 idag. BAH vad långt det är kvar. 
  Precis så är det här oxå :)
  Jag tycker nog oxå kankse att det är bra att det inte händer poff bara men nu känns det mest som onödig väntan, dock kommer man såklart att kanske lära sig uppskatta vissa saker och inte ta allt för givet (om man nu gjorde det frånbörjan)
  www.hallegårde.se
 • Äldre 11 jan 23:09

  Tack ni snälla. Bild på huset kommer när det är fint väder någon dag. Ja har bara före bilder :)
  Mitt nick kommer ifrån Lars Winnerbäck.

 • Äldre 12 jan 10:37

  Testade Minus i morse med och haft lätt molande värk sen i morse samt att acnebomben har släppts, känner mig håglös och väntar bara på mensen .

  Något är jag dock glad över det är min fästman. Vi hade en lång diskussion för någon vecka sedan där jag inledde med att berätta hur tråkigt jag tycker det är att det lixom är mitt "jobb" att se till att vi blir gravida. man letar info håller koll på äl och testar ihjäl sig, planerar för hälsan osv och han behöver inte göra mer än att ha lite skoj när jag säger att vi skall ha det typ...
  Men han lyssnade och efter det har han varit helt fantastisk.
  Jag tror inte att han egentligen tänkte så mycket på att han faktiskt oxå kan vara med och påverka och planera. Jag sa bland annat att du får ju passa på nu när du faktiskt kan bidra med något rent konkret sen under graviditeten kan han ju knappast påverka något.


  www.hallegårde.se
 • Äldre 12 jan 13:52
  livet med barn skrev 2012-01-12 12:15:52 följande:
  min man var väldigt involverad i vår graviditet när vi väntade sonen, han stod inte vid "sidan av" som era män verkar göra.
  vi var 110% lika delaktiga i graviditeten båda två även om det var jag som bar sonen såklart.
  det kanske beror på att jag hade inga krämpor eller så alls, jag har skolios och pga det har jag ont i ryggen rätt ofta men när jag var gravid så hade jag inte ont alls så inte ens det behövde jag lida av =).
  Jag är helt övertygad om att även min kommer vara 110% involverad, men vi är ju inte gravida ännu..
  www.hallegårde.se
 • Äldre 12 jan 15:10

  Jag har BIM den 14:e men har alla symptom på att mensen är på g.

  Om jag skall vara helt ärlig så ade jag nog inte lyckats förmedla till min sambo om hur mycket jag fixade och trixade, räknade , hänger här , läser osv.
  Sen är jag den besatta typen och han kan ju lixom vänta med att oroa sig över barnuppfostran tills barnet är här medans jag redan i tanken har varit lååååångt fram i framtiden och klurat på problemlösningar.
  Han har en klar bild över sitt föräldraskap som troligtvis formats över många år, men jag som är ny i det här tänket försöker lixom göra allt på en gång.

  Jag ser faktiskt fram emot att ta en paus efter detta, just nu iallafall, sen när det börjar närma sig äl kanske man tycker att man vilat färdigt ;)


  www.hallegårde.se
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.