• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nuttis: Tack för pepp, det är nog behövligt i den här tråden! {#emotions_dlg.flower}

    Jom01: Jag förstår din frustration. Jag är också inne på mitt tolfte försök nu, och om jag inte får ett plus den 24 så vet jag inte riktigt hur jag bär mig åt. Det känns nästan som om det här är sista försöket innan jag släpper det och struntar i det. Ibland tänker jag att jag ju kan köpa en hund eller nåt istället, men så kommer hoppet igen. Det går i vågor. Men efter ett år känns det tungt!

    Attfånga: Har du några symptom alls? Det är ju BIM för dig idag! Har du gjort något test? Jag hoppas verkligen!

  • Nellin

    Fru: Nja, det behöver det väl inte nödvändigtvis vara. Hur brukar du ha innan mens? Den enda förändringen i mina flytningar när det börjar blir dags för mens är att de blir mörka/bruna typ. Men flytningar kan ju förändras av olika anledningar. Jag håller fortfarande stenhårt tummarna för dig.

    Och för dig också attfånga. Det är ju så spännande alltihop!

    Jag har 10 dagar kvar till BIM och jag förstår inte hur det kan gå så långsamt alls. 

  • Nellin

    Fru: Då tycker jag att vi håller minen uppe så länge de håller sig borta! :)

  • Nellin

    Lindai: Välkommen hit! Skönt ändå att vara så regelbunden och ha sån koll på kroppen! Jag hoppas du börjar få ont i brösten snart! ;)

  • Nellin

    Hej BaPumba och välkommen! Skönt att du har en så positiv inställning till det hela. Nu när ni ska börja försöka på riktigt och har ordentlig koll på ägglossning och alltihop så tar det sig säkert snart!

    Jag hoppas du ska trivas i tråden och önskar dig lycka till. Här är vi några stycken som är riktigt barnsugna och som envist försöker månad ut och månad in. Solig

  • Nellin

    Ja och jag vet kvinnor som har testat negativt ända fram till vecka 6-7 innan de fått ett plus, så det är bara att hålla modet uppe! :)

  • Nellin

    Attfånga: Har du ett test hemma alltså? Jag skulle nog vänta tills i morgon bitti om jag var du. Det är svårt att låta bli, men försök.

  • Nellin

    Attfånga: Jag förstår! :) Varför skulle du inte? Hehe... Men du har hållit dig hittills? Väntar du tills i morgon?

  • Nellin

    Fru: Är det inte nåt där? Eller önskeser jag? Och att det kommer lite rött behöver väl inte betyda det värsta? Många kvinnor får ju en liten blödning när det egentligen är dags för mens, men när de är gravida. Jag förstår att du är ledsen, men jag håller fortfarande tummarna.

    Attfånga: Ingen mens ännu = fortfarande möjligt! 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus