• JZ79

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Söndermarken, grattis på födelsedagen och hoppas du får ett plus i försenad present Solig
  • JZ79
    LTL skrev 2012-03-07 19:23:10 följande:
    Hej tjejer,
    Jag är en av dem som har läst denna tråd ett tag men ännu inte skrivit något.
    Hänger annars i tråden 'Nu jäklar kööör vi mars/april bruttor!' www.familjeliv.se/Forum-1-336/m63802678.html

    Tänkte bara kolla med er som verkar ha varit med ett tag. Idag fick jag mens för sjunde gången sedan vi betämde oss för att försöka bli gravida. Är så ledsen och nedstämd. Känner mig så otroligt ensam då alla vänner och bekanta är gravida / har barn, och ingen verkar ha några problem överhuvudtaget.
    HUR ska man orka känna sig som världens största förlorare varje månad..? Vad har ni för tips för att jag ska lyckas hålla mig över ytan..?
    Hej och välkommen!
    Tillåt dig att sörja och gråta när mens-fan kommer..bryt ihop och kom igen. Det är mitt råd. Försök att inte stressa över äl-tester och sånt varje månad..kör varannan-var tredje dag mellan avslutad mens-bim så täcker ni upp tillräckligt.
    Vi är på försök 9 nu, trodde aldrig det skulle ta sån tid. Har berättat för mina två bästa väninnor, skönt att de vet och alltid bra att kunna prata med nån annan än sambon och fl-vänner när mensen kommer..bästa väninnan är då ett bra stöd att ha. Frågan är ju...om det verkligen gått så lätt för alla dina vänner? Verkar ju väldigt vanligt att det tar både 6 och 7 månader upp till ett år innan man blir gravid..Kanske en del försökte länge, men aldrig pratat om det?
    Vi känner att paus inte är nått för oss då jag fyller 33 om några månader...känns som att tiden är emot oss och paus gör mig bara mer stressad. Hur gammal är du? Ventilera ALLT och lite till här på FL så inte din partner hör allt ältande hela tiden, karlarna kan ju bli lite lätt stressade av detta också och vi vill ju inte att dom ska få prestationsångest när det väl gäller ;)
    Kram och lycka till!!
  • JZ79
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-03-07 20:17:12 följande:
    Ingen mens ännu i alla fall, men trådiga flytningar och metallsmak i munnen under dagen plus ett kraftigt stick i ena äggstocken idag. Har inte vågat testa idag, ska testa först när/om mensen är ett par dagar sen. Men som jag hoppas! !
    metallsmak i munnen låter som grav Gravid ;) *hoppas*
  • JZ79

    Välkomna Rebster & barreliten GladStinen, tack för att du delar med dig av din historia..

    Hoppas, krya på dig!

    Söndermarken, hoppas det är er tur nu!! Håller tummarna för dig Soligadnil, många plussar flera dagar efter bim, håller tummarna för dig också! Skrattande

    Här är det segt efter älvecka.... Obestämd bim 24/3

  • JZ79
    Rebster skrev 2012-03-15 17:12:35 följande:
    Tack så mycket JZ79!
    Snart är det ägglossning här och jag har faktiskt beställt hem ägglossningstester. Jag blev så trött på att bara se negativa gravtest så nu testar jag med ägglossningstest så att man får se två streck någon gång i livet Glad
    Lycka till med testandet och sexandet Flört
  • JZ79
    Söndermarken skrev 2012-03-16 06:54:33 följande:
    Fick ett par finnar i förrgår och grät tom en skvätt igår så mensen borde komma idag eller i morgon.

    JZ hur går det för dig?
    Jo för mig går det segt, bim 24/3.....försök 9 nu, känns ju helt galet att det tar sån tid!! :/ Har inga förhoppningar om att det tagit sig nu heller, mår inte bra i kropp å själ å det lär ju minska chanserna antar jag. Men hoppet finns ju!!!

    Hur går det för dig? kom mensen?? *kramar*
  • JZ79

    Tack för kramar och värmande ord, nu är skitmensen slut å jag försöker ladda om och det är snart dags att börja tänka på försök nr 10!! Trodde ju aldrig det skulle ta såhär lång tid..Obestämd
    Försöker att inte tänka bebis hela tiden, men det är svårt..Fast just nu är det nog ändå mer bröllop, ca en månad kvar tills jag blir fru å jag längtar Glad å försöker lägga energi å tankar på det istället för oro över att det aldrig blir bebis...För det kommer det ju bli, på ett eller annat vis!!

    Kram på er tjejer!

  • JZ79
    Söndermarken skrev 2012-03-28 21:44:39 följande:
    Hej jag vill bara kika in och berätta att jag är kvar i kulisserna :)

    Fick veta idag att en av mina bästa vänner som fick barn i somras väntar smått igen. Jag vill vara glad för henne, men det känns faktiskt tungt. Speciellt eftersom att ingen av gångerna varit planerad
    Kramar till dig! Även om man blir glad för sin vän så känns det ju jävligt tungt när man själv går och väntar och längtar..*pepp* {#emotions_dlg.flower} Hur mår du annars? Kämpar på med vikt? Bestämt om ni ska pausa och vänta till efter bröllop? Hoppas ni kommer fram till ett beslut som känns rätt för er!

    Själv hade jag hoppats på att vara gravid på mitt bröllop, med stor mage å allt....men det har ju inte riktigt gått som planerat! Obestämd Det finns en liten chans fortfarande att jag är gravid på mitt bröllop, bim veckan innan Tungan ute Idag är det exakt en måndag tills jag blir fru Hjärta
  • JZ79
    Hoppas 2012 skrev 2012-03-28 22:59:03 följande:
    JZ Gud vad avis jag är!! Lever fortfarande på det underbara bröllopet vi hade i september, du kommer NJUTA som aldrig förr! Stort grattis!!
    Tack =) Det ska bli så underbart och det känns väldigt pirrigt nu när det snart är dags!! Glad
    Söndermarken skrev 2012-03-29 10:55:28 följande:
    Åh tjejer så söta ni är,  jo då 4 kilo har jag gått ner, så det känns bra, skall fortsätta på den vägen .
    Jag känner att detta med bröllopet skall få sin plats och det är rätt tufft för ekonomin att gifta sig har jag märkt *harkel* plus att vi håller på med vårat hus hela tiden, skall vi då ha barn mitt uppe i detta så blir det jobbigt, så vi kommer nog att pausa, jag säger nog för att jag vill det men jag märker att för mannen var det inte alls ett lika lätt beslut för honom.

    JZ: så underbart fantastikst, finnd u på BT??

    Nellin tack snälla , ja visst är det svårt att föreställa sig hur det kommer kännas? Så overkligt :)

    Hoppas: blir vi kvar här länge så får vi väl se till att få ihop en träff till slut.
    Va duktig du är som gått ner 4 kg!! *klappar händerna* Kämpa på vännen så når du ditt mål och du kommer vara så nöjd med dig själv att du klarar det!
    Jo bröllop är INTE billigt *puuuh* Vi sparar och sparar å försöker stoppa undan allt som bara går att undvara, men det är inte lätt! Å med alla dessa utgifter ska vi även flytta 5 dagar efter bröllopet, haha! Å varken flytt eller bröllop är gratis. Kan bara skratta åt eländet, för annars får jag bara panik å börjar gråta Flört Idag fick vi deklarationen och vi får en hel del tillbaka å det satt som en smäck nu när vi har massa utgifter Skrattande Så nu verkar allt gå ihop trots allt =)
    Jag finns på BT, men aldrig där. Jag registrerade mig, men sen har jag nog inte loggat in....hänger här istället Solig
    Hoppas ni kommer fram till ett beslut som känns bra för er båda, paus eller inte...Hur länge har ni försökt nu?
    Kram!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus