• Äldre 19 Dec 12:01
    1497898 visningar
    23482 svar
    23482
    1497898

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Äldre 17 Jan 22:58

    Det är inte alltid jag gör inlägg men jag följer tråden hela tiden! Tycker det är spännande att följa er!

    att fånga en fjäril vad spännande det börjar bli, hoppas på att det finns en liten där inne i magen!

    Själv har man många dagar kvar till BIM så det är bara att vänta......

  • alicia­03
    Äldre 17 Jan 23:04

    Inget + den här månaden heller, mensen har kommit och gått så nu är det nya tag, igen!

  • Äldre 17 Jan 23:25

    @maramina
    Nu tycker dock inte jag att jag analyserar mer än någon annan i tråden :)
    Att jag gör inlägg och frågar är för att alla får bra hjälp här och det är tryggt för mig. Precis som andra frågar det dom har behov att fråga om.
    Med äktenskapet är det inga problem :) är ganska nygifta så det njuter vi av. jag och min man är bara ledsna över att det inte tagit sig.
    Ja i en perfekt värld borde alla sluta fundera på graviditet men det har de flesta svårt med här på FL :)

  • Nellin
    Äldre 18 Jan 00:00

    Fru: Läkaren menade att det var konstigt att jag plötsligt fått en 33-dagarscykel, eller snarare att den hållit sig kvar så när jag alltid annars haft 28. Att den blir längre eller kortare när man precis slutat med piller är inte så ovanligt, men den brukar stabilisera sig och gå tillbaka till "vanligt" efter ett tag. Nu var det ju ett år sedan jag slutade. Att jag dessutom inte fått mens på 55 dagar (vid det tillfället) gjorde bara att hon verkligen ville göra ett VUL och där konstaterades PCO.

    För att förtydliga (vilket du säkert redan förstår själv, men ändå) så fick jag inte PCO bara sådär och gick 55 dagar, utan har nog haft det ett tag. Hur länge är svårt att säga eftersom p-piller styr mensen oavsett ägglossning eller ej. Många p-piller tar ju bort ägglossning. Så jag kanske har haft PCO i flera år, eller utvecklat det på senare tid. Jag vet faktiskt inte. Har inte lärt mig allt om diagnosen själv ännu.

    Hoppas jag lyckades klämma ur mig ett någorlunda förståeligt svar. :) 

  • Äldre 18 Jan 05:25

    Jag skulle aldrig sagt något. Så övertygad jag var. Vaknade mitt i natten av mensen. Man tror fan inte att det är sant. Jag är så övertygad om att jag hade ÄL enligt min gamla cykel , hur kan kroppen lurad så?
    Men väldigt okul att se kalendern ställa om sig och då se att man missat ÄL helt. Risken med detta är ju helt klart att man dödar sexlusten med allt måstesex. Vi har ju oftast 2-3 gånger i veckan normalt men har perioder då vi jobbar häcken av oss och då blir det mindre .
    Tack för alla som tänkt på mig. Jag skall gå och stoppa huvudet i sanden tills skiten är över.

  • Äldre 18 Jan 06:53

    attfånga.... Fy fan för mens! :(

    KRAM

  • mave44
    Äldre 18 Jan 07:26

    Attfånga: så tråkigt :( Lider med dig :( Vi alla härinne vet ju precis hur det känns.

    Jag tog ett test imorse och det var supernegtivt och jag börjar få alla mina menssymptom, så den dyker väl upp om ett par dar :( Efter denna omgång ska vi göra ett uppehåll på 3 månader. Dels för att det är så jobbigt psykiskt och dels för att vi helst inte vill att barnet ska födas så sent på året (kanske en dum lyxtanke, men vi känner så just nu. Kanske ångrar jag detta om det sen tar väldigt lång tid igen).

  • Äldre 18 Jan 07:41

    Kaylie: Hoppas det tar sig med ÄL utan hjälp! Jag förstår att ni drar er för utredning, det lär vara jobbigt på flera sätt - känslomässigt, privat, tidsmässigt. Vi har oxå dragit oss för det men höromdan pratade vi om det och kom fram till att söka hjälp. När vi ser tillbaka har vi ändå försökt i ca 2 år, vi har inte riktigt sett det som att vi har försökt "på riktigt" för att vi har tänkt att det blir när det blir, men 2 år e ju ändå lång tid (+ att jag och en tidigare sambo försökte i drygt ett år). Så det är inget att skjuta på längre. Känns skönt att vi har kommit fram till det beslutet så att vi får rätt förutsättningar när vi försöker! :)

  • Äldre 18 Jan 08:21

    attfångaenfjäril Bamse kram till dig! jädrans mens!!!

  • Äldre 18 Jan 08:30


    Nån som kan trixa lite?
    BIM idag... IRL syns ett svaaagt sträck men jag vet inte...


    samma test men super suddigt!!!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus