Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Bapumba- jag testar med äl-stickor och så ligger vi under den mest fertila perioden. Brukar bli runt 2-3 gånger i snitt. Att ligga varannan dag hela månaden skulle jag a l d r i g palla. Sen är vi inte det paret som ligger mer än ca 2 ggr/månaden vanligtvis

  • Kravmärkt

    Ja det är svårt att veta vilken ton som inlägget har när vi bara skriver. Jag tror nog bara Maramina menade väl och att Fru2011 ändå tog illa vid sig, då det är ett känsligt ämne. I en underbar värld så plussar vi gärna imorgon utan att vi har koll på cykeln, men så ser det tyvärr inte ut för de flesta. Om jag går till mig själv så var det betydligt tuffare i början att få ett minus för då var man så taggad. Nu är det mest "jaha ja varför skulle det funka den här månaden om det inte gjort det de senaste 8 gångerna.."

    Bim om en vecka idag (tror det står 23e i listan men det ska vara 25e om min lutealfas inte blivit 2 dagar kortare), börjar bli skenis nu i vanlig ordning.

    Attfånga- skit också Kram till dig

  • Kravmärkt

    Kaylie- du är inte fånig. Men en kopp går bra. Tror min bm sa vid min tidigare graviditet att jag skulle försöka hålla mig till max 2 koppar och jag håller det nu med.

  • Kravmärkt

    Lindai- låter som ett kanonupplägg!

    Jag är på bim -6 typ och har som vanligt massa känningar i livmodern med molvärk och ömhet.

  • Kravmärkt

    BaPumba- ja det är en märklig grej egentligen. Sedan vi började försöka (maj förra året) så har jag fått ont i brösten sista veckan innan mens och även fått molvärk nästan direkt inpå äl fram till mens. Det har jag aldrig haft tidigare så störigt. Men nu vet jag om att det inte behöver betyda graviditet men ändå så tänds ett liiiitet hopp inom mej

  • Kravmärkt

    Men Mave44 Fy fan va trist det är jag vet.. Finns inga ord som tröstar nu men en kram från en som ändå vet hur det känns att misslyckas gång på gång. Välkommen tillbaka när du känner att du vill!

  • Kravmärkt

    Fru2011- fy så tråkigt! Hoppas monitorn hjälper till nu då.

    Attfånga- jobbigt att det skulle göra såå ont när man helst bara vill låtsas som ingenting

    Själv har jag kvar mina symptom (ömma bröst och molvärk) och är väl i princip lika säker denna månad som förra, att det tagit sig. Men jag har ju haft fel förr om man säger så..

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus