• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Hoppas 2012
    Svea10 skrev 2012-01-22 22:21:46 följande:
    Har inte varit jätte aktiv i forumet men är med på BIM listan! Tror vi är inne på försök 8! Hade BIM 19 jan och så har vi varit på weekend och jag glömde ta med gravtest.... mensen lyste med sin frånvaro och nu när vi kom hem så tog jag det första jag gjorde ett test och det är POS!!!!!! Hoppas det får sitta kvar nu bara!!!! Helt sjuk känsla....
    Åh härligt!
    Grattis
  • Nellin

    Hej på er pussgurkor! Det är mitt i natten och jag borde lägga mig, men har precis tittat klart på en film och kunde inte låte bli att kika in här först. :) Hoppas allt är bra med er allihop!

    Symptom hos Nellin som blir allt starkare varje dag är: täppt i näsan, svullen och lite molvärk i magen då och då, trött, ont i tuttarna (som dessutom blivit lite större), varmare är vanligt och kissar stup i kvarten.

    Det kan vara menssymptom (BIM tisdag), det kan vara kroppen som skapar symptom, eller så kan det vara något riktigt härligt! Jag får vänta och se. Ni som väntar på eller har passerat BIM, vilka symptom har ni? 

    Kram och god natt! 

  • intetnyttpåplusfronten

    Idag fick min väninna sitt andra barn... Det svider i hjärtat. Vi har försökt sen innan hon träffade pappan till barnen... :(


    Om du har något vettigt att säga så är du på fel forum.
  • Söndermarken

    Grattis Svea!
    Våran helg har som vanligt gått för fort. jag var väldigt sliten och lite skakig i fredags men känner mig lite piggare nu . Vi har pysslat hemma hela helgen, haft lite folk lördag söndag så jag har mest lagat mat och bakat . Sen försöker jag övertala min sambo att skaffa fåglar , går sådär får jag säga ;)

  • Kravmärkt

    Grattis Svea10!!

    Nellin det låter ju verkligen som om det är en graviditet på g! Hoppas!

    Intetnytt- förstår att det måste kännas tungt. Men jag tror det är viktigt att försöka glädjas med dem som lyckas då det inte är deras graviditeter som gör att ni inte lyckas.

  • Söndermarken

    Jag är fortfarande öm efter sex och i ena sidan som från äggstocken . Funderar på vilken instans man ringer till för jag undrar lite.

  • livet med barn
    Söndermarken skrev 2012-01-23 07:22:20 följande:
    Jag är fortfarande öm efter sex och i ena sidan som från äggstocken . Funderar på vilken instans man ringer till för jag undrar lite.
    ring 1177
    ~ William 13/2 -10~
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus