Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Grattis Svea10!!

    Nellin det låter ju verkligen som om det är en graviditet på g! Hoppas!

    Intetnytt- förstår att det måste kännas tungt. Men jag tror det är viktigt att försöka glädjas med dem som lyckas då det inte är deras graviditeter som gör att ni inte lyckas.

  • Kravmärkt

    Vilken idiotkärring! Egentligen borde du be att få tala med hennes chef och upplysa denne om att systern betett sig olämpligt.

  • Kravmärkt

    Nellin- trots kontentan av inlägget så drog jag på smilbanden. Inte åt skitflytningarna men åt ditt sätt att skriva det Hoppas verkligen att din mens förblir borta och att du är gravid.

  • Kravmärkt

    Nellin- nej vad tråkigt Känner du att ni behöver pausa lite så gör det, tror det är nyttigt att försöka ha fokus på annat än äl och bim.

  • Kravmärkt

    Låter ju toppen Söndermarken! Alla behöver vi hjälp någon gång och det måste vara underbart för henne att ni erbjöd hjälp! Och härligt för er att få hjälpa till! En win-win situation så att säga

  • Kravmärkt

    Hej tjejer! Hur har det gått för er som varit med i tråden ett tag? Lämnade ju er i januari då jag fått ett plus men var i dagarna tvungen att avbryta graviditeten efter man upptäckt att barnet var svårt sjuk när ul gjordes i v 13. Det var hemskt men jag har förlikat mig med tanken och nu när avslaget börjar ta slut (jag födde sonen för drygt två veckor sedan) så är jag så sugen på att försöka igen. Det känns konstigt men jag tror det är ett sätt gör mig att gå vidare och fokusera på något annat.

    Såg att det nyligen kommit ett plus - grattis till det!


    Ta ut glädjen i förskott - går det bra blir du glad två gånger, går det åt helvete så har du åtminstone varit glad en gång
  • Kravmärkt

    Tråkigt att det ska vara så svårt Hoppas att vårvädret gör sitt så kroppen vaknar till liv hos alla. Jag körde med bisolvon nu sist och det funkade ju (säkert placebo men ändå!) så det ska jag köra. Men först ska mensen komma så man får någon koll!

    Vilket väder vi haft idag! Skitvarmt med töande snö så vi var ute och gjorde snögubbar idag med öppna jackor. Härligt att vi går mot varmare tider.

    Vad är det egentligen bdg gör?


    Ta ut glädjen i förskott - går det bra blir du glad två gånger, går det åt helvete så har du åtminstone varit glad en gång
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus