• Äldre 16 Apr 21:39
    1500344 visningar
    23482 svar
    23482
    1500344

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Rebster skrev 2012-04-16 19:21:27 följande:aha..
    Nej, jag såg nu att min inlägg kan missuppfattas. Jag menade att man först ska ha försökt ett år, sedan vänta på utredning i tre-fyra månader, sedan få en utredning och sen påbörja behandling. De sätter en ju gärna på pergokurer ett tag, som de har gjort med min bekanta. Jag tänkte att hela processen, från början när man sätter igång själv till att man faktiskt påbörjar en IVF-behandling säkert tar ca: två år.
    aha, tänkte det var sjukt långa köer till just SU, men å andra sidan så går det väl på vårdgarantin? men det lär ju ta sin lilla tid med utredning å sen vet man ju inte vad de kommer fram till..vart "felet" sitter om det ens är nått fel?
    Pergo känns som nått för de som inte har äl? eller oregelbunden cykel? Jag är rätt punktlig på båda så hoppas inte de försöker med nått sånt på mig, det lilla jag vet om pergo känns inte som det är nått som jag behöver..
    Jaja, får ligga i å försöka själva ett tag till...vem vet.."plötsligt så händer det..."  Minns inte nu, men är det första barnet för er?

    Bim om 5 dagar, tiden gå långsamt...
  • Äldre 16 Apr 21:41
     {#emotions_dlg.flower} BIMLISTA {#emotions_dlg.flower}

    21/4, JZ79, försök 10, första barnet
  • Äldre 17 Apr 20:31
    AnnaJosefine, välkommen!!

    mamma0702, jag har ganska kort cykel..testade bdg ett tag då jag fick bdg av en kompis som ätit å sen blivit gravid. Hjälpte inte mig och jag va rädd att min regelbundna korta cykel skulle rubbas, men den va lika regelbunden som vanligt. Kände äl som vanligt och kände inget annorlunda alls. När mina bdg tog slut så köpte jag inga nya då jag inte vill lägga pengar på det när jag inte märker nått över huvudtaget. Även testat Rosenrot, då fick jag kraftiga äl-känningar..annars ingen skillnad.

    4 dagar till bim nu..tiden går långsamt...
  • Äldre 19 Apr 19:03
    Adnil, usch va jobbigt att mötas av sånt beteende! :( Hoppas du slipper träffa den läkaren fler gånger! Kram å pepp!!

    Här är det nu 2 dagar till bim å det enda jag känner just nu är ett stort chokladsug!! Inget symtom på nått vis denna månad, återstår att se om det är ett gott tecken eller inte.

    Kram på er alla fina tjejer som kämpar och längtar efter plusset {#emotions_dlg.flower}
  • Äldre 20 Apr 10:30

    Mens :/

    En dag för tidigt..

    Blir så jävla less... :(

  • Äldre 20 Apr 20:29

    Välkomna alla nya goa tjejer som längtar efter plus!!

    Tack för pepp och stöd. Bryter ihop idag och tar mig i kragen imorgon igen. Nästa helg gifter vi oss och allt handlar om bröllop just nu, så jag har inte tid eller lust att gå ner mig helt. Vi får hoppas att det är försök nr 11 som gäller för oss..men man kan ju inte låta bli att undra varför det inte blir några barn! Gråter
    Har haft en riktig skitdag, men fick ett roligt besked nyss. Min bror och hans tjej har försökt få barn i flera år och nu har de fått hjälp med ivf och det har lyckats!! I vanliga fall blir jag lite avis på de som blir gravida, men nu är jag uppriktigt glad och lycklig för deras skull. Som de har kämpat och längtat..äntligen är det deras tur!!! Så på nått vis ska det nog bli bebis för oss också.....det finns ju hjälp att få om vi inte får till det själva.

    Nä nu väntar godisskålen och soffmys.....imorgon ska vi göra det allra sista pysslet inför bröllopet och även packa flyttlådor, vi flyttar nämligen till ny lgh ca 1 vecka efter bröllopet. Lite mycket nu!

  • Äldre 22 Apr 00:09

    Tack för lyckönskningar tjejer :) Det ska bli så roligt och idag hade jag sista provningen av brudklänningen. Åh va jag längtar nu tills jag blir fru! ;)

    Vi satsar 2 mån till, sen ringer vi om utredning. Om inget hänt tills dess har vi passerat 13 försök å nästan ett år, vill ringa före sommaren så inte semester tider gör att vi måste vänta på att få utredningstid. Min app säger min fertila period börjar 29:e å det är dagen efter bröllopet, vem vet...kanske blir en bebis gjord på bröllopsnatten ;)

    BaPumba, va spännande!! Häftigt tycker jag å om du alltid drömt om det så ska du verkligen följa din dröm. Härligt!

  • Äldre 22 Apr 21:25

    Hoppas..blä för mens!! :/ kramar till dig!

  • Äldre 25 Apr 07:43

    Jag har ny bim 18/5 försök 11 om nån vill ändra mig i bimlistan, jag skrivet från mobilen nu..

    L801, vet inte hur jag orkar ladda om...vissa månader känns det omöjligt, men när äl närmar sig kommer lust å energi tillbaka för att göra ett försök till. Är nu på försök 11 å det känns väldigt jobbigt, trodde ju inte det skulle ta sån tid. Har gråtit mkt å må ha gånger tänkt att nått kan va fel å tänk om vi inte kan få barn osv..Nu försöker jag ta det lugnt, vi närmar oss antal försök för att få hjälp å det gör att jag rycker lite på axlarna å tänker att om det inte lyckad nu får vi ändå snart hjälp. Hur länge har ni försökt? Kram å pepp till dig!!

  • Äldre 25 Apr 17:09

    Hoppas: tack för hjälpen

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus