Inlägg från: Söndermarken |Visa alla inlägg
  • Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Sånt mail har inte jag heller fött, jag drömde oxå, men att jag stötte på en kille på ica som fick hjärtat att stanna i kroppen, trevlig känsla fast det var en dröm ;)


    www.hallegårde.se
  • Söndermarken

    Vi har valt att INTE berätta något för våra familjer, dock börjar vi berätta lite försiktigt för fler och fler kompisar.

    Vi har inga bäbygrejer förutom en säng vi fått av kompisar, en antik som skall göras iordning som min sambo börjat peta lite på:)

  • Söndermarken

    Intetnytt: jag förstår inte heller varför det är respektlöst ? Det går väl bra att ha skoj ändå? Eller får man inte följa med på roliga grejer när man är gravid ?;)

  • Söndermarken

    Grattis Svea!
    Våran helg har som vanligt gått för fort. jag var väldigt sliten och lite skakig i fredags men känner mig lite piggare nu . Vi har pysslat hemma hela helgen, haft lite folk lördag söndag så jag har mest lagat mat och bakat . Sen försöker jag övertala min sambo att skaffa fåglar , går sådär får jag säga ;)

  • Söndermarken

    Jag är fortfarande öm efter sex och i ena sidan som från äggstocken . Funderar på vilken instans man ringer till för jag undrar lite.

  • Söndermarken

    Suck, jag ringde till Gyn och fick prata en sköterska, hon frågade massor av saker och höll sedan en lång föreläsning om hur dåligt det var att jag var tjock , vilka negativa följder det kunde ha, hur det kunde påverka cykeln osv osv, pratade till mig som att jag var en barnunge.......

    Jag avbröt henne till slut och frågade om hur övervikten det kunde påverka att jag var svullen och öm i limodern(vilket ju var det jag oroade mig över) nej det hade naturligtvis inte med det att göra......

    Det är så hemskt att bli bemött på det sättet, när jag och min sambo började försöka gick jag till BM och frågade henne om råd och hur man skulle tänka innan graviditet och under. Jag ville vara säker på att det stödet jag behövde fanns att få.
    Jag har sedan dess gått till dietist och har tappat en del i vikt men har fortfarande mycket kvar som jag kämpar med. Jag tycker att jag försöker göra allt rätt  :( och om jag kunde göra mig smal på en månad hade jag gjort det, men det har tagit lång tid att bli tjock och det skall ta lång tid att bli smal om det skall göras rätt.....


    www.hallegårde.se
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus