• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Söndermarken

    Jag har nu tappat räkningen på om det är 10 eller 11 månader . Men nu har jag hittat en bra nivå iallafall känner jag. Förut räknade jag varenda dag, och började testa mig en vecka innan. Känner mig lugnade nu av någon anledning. Ser till att hålla mig sysselsatt och inte surfa på grejer som handlar om barn, denna tråden undantaget

  • Vårväntanochlängtan
    Grattis Småland {#emotions_dlg.flower}

    Jag är på väntan Mens-ÄL nu och ska köra igång med Äl test nästa vecka. Denna gången hade jag bara 10 dagar i lutealfas vad jag kunde förstå så nu ska jag försöka få koll på om den alltid är så kort.
    Eller vad är kort lutealfas egentligen (alltså när bör man söka hjälp)? 
  • Josefinasfina
    mammave skrev 2012-02-12 17:38:53 följande:
    Vi har försökt i 8 månader och jag fick mens idag och är jättedepp, som jag blir vid varje mens :( Men sen brukar det bli nya tag. Tror dock jag måste ta en liten paus på ett par-tre månader kanske för att kunna leva som vanligt ett tag, för det här är för jobbigt just nu :( Har tyvärr inga goda råd om hur man ska leva som vanligt eftersom jag bara har "att bli gravid" i huvudet.
    Jag känner med dig jag. Varje mens är skit.  Jag jobbar med barn så varje dag någon gång kommer jag på mig själv att tänka "åh tänk om jag hade en egen sådan här sötnos"... Min kollega är 28 år och har försökt med sin sambo i tre år, de ska nu få IVF betald inom 6 månader! Är väldigt glad för hennes skull!

    Jag hoppas på att det blir en avkopplande semesterresa för mig och min sambo, kanske blir det ett litet barn då:)

     
  • Josefinasfina
    Maramina skrev 2012-02-12 18:43:14 följande:
    För mig är det att försöka hålla mig borta från allt vad tester heter. Sedan så försöker jag planera in en massa saker i mitt schema så att man inte hinner tänka på bebisverkstan så mycket. Men det är inte alltid så lätt. Särskilt som man inte kan hålla sig borta från FL Flört
    Haha, ja det låter som bra! Jag testade ÄLtest men det blev alldeles för mycket tankar och hopp kring det. Nu ska jag försöka slappna av och låta det ta tid hur gärna vi än vill bi föräldrar!!!!!!
  • Josefinasfina
    JZ79 skrev 2012-02-12 20:35:15 följande:
    Välkommen Josefinasfina

    Vi började också i juli, är på försök 8 nu..

    FL hjälper mkt tycker jag eftersom det är lättare att prata här om allt runt bebislängtan..
    Tack!=)

    Ja håller med, på något konstigt sätt så känns det svårt att prata om det med de närmaste. Vi liksom håller god min och möter frågan som "är det inte er tur snart att skaffa barn?" med "ja vi vet inte riktigt, vi får se"  sedan går vi hem och försöker :)
  • Josefinasfina
    intetnyttpåplusfronten skrev 2012-02-12 21:32:15 följande:
    Vi började försöka maj 08, fick äntligen plus april 2011 men mf maj 2011. Har försökt igen sedan dess...
    Tråkigt att höra om MF. Jag håller tummarna för att det blir ett plus för er snart efter allt kämpande.
  • Knasan86

    Vi går in på försök nr 8 , fast igentligen 7 månaden. Men hade 2 ägglossningar en månad. Dagarna innan bim och några dar efter va Piss men Nu tar vi nya tag! Har äl om 1,5 vecka och då jäklar ska det liggas. Förra ggn testade vi varannan dag och det hjälpte ju inte så denna ggn kör vi nog dag 12-16 eller nått! Håller tummarna för oss alla!

  • Josefinasfina
    Nellin skrev 2012-02-12 23:49:45 följande:
    Härligt med pluss i tråden! Fler såna vill vi ha!

    Och Söndermarken: Bra jobbat! Jag hejar på dig! Du är grym!

    Normalt sett hade jag varit som i en bubbla just nu. Jag vet att ÄL är runt knuten. Kanske har jag den idag, eller så kommer den i morgon eller övermorgon. Jag vet inte, för jag har ju ingen koll eftersom vi har en paus. Och vet ni, det är så skönt! Jag räknar ingenting och bryr mig inte. Det känns som om jag varit i dvala hur länge som helst och liksom glömt bort livet. Jag märker nu hur mycket tid och energi det har tagit av mig att försöka i ett år. Man blir ju för tusan besatt.

    Så flickor, glöm inte bort att livet har så mycket annat OCKSÅ, än bara bebisvärlden. Man får inte glömma bort att njuta av och uppskatta allt det andra i livet. Man får inte glömma bort sig själv, sin partner och sin omgivning.  Annars kanske man vaknar upp en vacker dag och inser att allt gick en förbi. Jag vaknade nu, efter ett år, och vi mår bättre än på länge här hemma.

    Ibland är det nog i alla fall nyttigt att göra något helt annat.
    Så lite av den kärlek och uppskattning som jag känner inför livet skickar jag nu till er.

    Våren är på ingång. Värm er i solstrålarna och må riktigt gott! Hjärta 
    Bra skrivet. Jag känner också att nu ska jag hämta upp stegen till livet igen:)

    ... om 10 dagar drar vi till Mexico och där ska det semestras!!!!!!!!!!!!!!! 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus