• Äldre 21 Dec 21:12
    895 visningar
    3 svar
    3
    895

    Fler hemmaföräldrar med 2,5-åring i Borås…

    Hej!

    Jag & min man har en liten dotter, som är snart 2,5 år. Vi delar på att vara hemma med vår dotter & tycker detta är jättemysigt & viktigt! Underbart att vara hemma & se henne utvecklas. Tiden går ju så fort!

    Tyvärr verkar det inte finnas så många andra hemmaföräldrar i Borås. På öppna förskolan, lekplatser, 4H-gården & biblioteket är det alltid föräldrar med yngre barn eller föräldrar med ett äldre barn med ett yngre syskon eller dagisgrupper.

    Även om vi har vänner som har barn i samma ålder som vår dotter, så hade det varit jättekul för vår dotter att träffa något mer barn i ungefär samma ålder. Kanske finns det fler hemmaföräldrar med en 2,5-åring i Borås, som kan tänka sig att träffas på t ex på biblioteket?

  • Svar på tråden Fler hemmaföräldrar med 2,5-åring i Borås…
  • Äldre 16 Jan 00:16
    #1

    Hej igen

    Söker fortfarande efter fler hemmabarn i ungefär samma ålder som vår dotter, som är 2,5 år. Det hade varit jättekul för vår dotter att lära känna fler barn i ungefär samma ålder. Vi har även frågat på vårt BVC efter fler hemmaföräldrar i närheten, men tyvärr verkar vi vara den enda familjen som valt att vara hemma med vårt barn!

    Finns det verkligen inte några fler hemmaföräldrar i Borås med omnejd med barn i 2 - 3-års åldern? 

  • Eveby
    Äldre 17 Jan 11:03
    #2

    Hej

    Gå med i gruppen Hemmaföräldrars nätverk på facebook. Där kanske du kan hitta någon från Borås. Du kan även testa sjalbarn.se. Många hemmaföräldrar är på det forumet.

    Hoppas du hittar någon!

    Mvh Lina

  • Äldre 17 Jan 18:06
    #3

    Tack så jättemycket för bra tips!

     

Svar på tråden Fler hemmaföräldrar med 2,5-åring i Borås…