• Äldre 3 Feb 21:31
    1361000 visningar
    10068 svar
    10068
    1361000

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Håller undan på diskbänken, men det blev inget större gjort igår. På morgonen tycker jag inte att man hinner göra något annat än att komma iväg. Det är verkligen fullt upp med att få i barnen frukost, få dem och sig själv redo och att komma iväg, så att få in någon städrutin på morgonen känns nästan inte möjligt tycker jag. Igår kom jag hem sent från ett möte, så det hände inte mycket här hemma efter det heller. Ja, ja, ikväll tar jag ett glas vin istället...

  • Äldre 15 Feb 18:52

    Tillbaks hemma efter en vecka i Italien. Sonen är kräksjuk och vill inget annat än att sitta i famnen. Gör allt jag kan för att undvika att skapa nya hot spots och försöker packa upp någon sak i taget för att inte väskorna ska bli stående i veckor (som de brukar...) Vill inte falla ur det här nu!

  • Äldre 15 Feb 22:00

    SockerStinn: Är lite intresserad av crock-poten, hur tycker du att det fungerar att använda den? Är du nöjd? Är det lätt att hitta bra recept? Blir det inte lätt "samma sak" av allt (tänker mig att man mest lagar köttgrytor)?

  • Äldre 19 Feb 09:26

    Vad duktiga vi är! Vi bara gör det (vad det nu kan vara), trots att det tar emot! Vanorna börjar sätta sig. Det är så många gånger som jag tänkt som Luktärten och sedan bara gjort det :) Och jag blir allt bättre på att lägga saker på rätt plats direkt! Hurra för oss allihop!

  • Äldre 20 Feb 21:55

    Jag har, liksom 3tjejer, också svårt att komma till skott med att decluttra :( Jag tror att jag börjar få till swish och swipandet (fast idag har jag faktiskt glömt det, så någon vana har det inte blivit ännu). Håller (för det mesta...) sinken shinad och håller efter våra hot spots rätt bra. Men jag vet inte alls hur jag ska få till det med rensandet. Jag skäms nästan för att säga det, men jag tycker att 15 min är för lång tid. Jag tycker att ovanstående, plus att plocka i ordning barnens leksaker varje kväll, tar så pass mycket av kvällen att 15 minuter till tar för mycket energi :( Dessutom är det ett jobb som inte med en gång gör någon skillnad i hur rent/städat det är hemma eftersom det mesta som ska rensas finns i skåp och lådor, vilket gör det ännu svårare att motivera sig tycker jag.

  • Äldre 7 Mar 18:48

    Vi får också besök av RUT imorgon Själv har jag tappat stinget lite Det känns nästan som om jag måste börja om från börja; åter till att shina sinken alltså (inte bara plocka undan som jag gjort den senaste tiden...)

  • Äldre 16 Mar 07:06

    Här är det också rensningen som brister Men jag håller i alla fall undan på diskbänken och är mycket bättre på att rensa hot spots Det gör ändå en hel del!

  • Äldre 13 Apr 08:37

    Jag hänger ännu kvar i tråden och läser regelbundet, men är dålig på att själv skriva. Idag blir det vab med stora tjejen vilket innebär att jag faktiskt kan få lite gjort här hemma. Vad ska man ta tag i då tro... Rena och hopvikta kläder blir ofta liggande i tvättstugan och det finns en rejäl hög där nu också, så det kanske kunde vara ett lämpligt projekt.

    Jag har aldrig kommit igång med att decluttra, förstår inte varför det ska vara så svårt Men grundordningen är mycket bättre hemma nu

  • Äldre 14 Apr 22:36

    Å vad ofta jag vill klicka på "gilla-knappen"! Ni är grymma!

  • Äldre 28 Apr 11:12

    Äsch, jag kan inte se Pallas bild från telefonen

  • Äldre 14 May 17:54

    Här är det förfall Det känns som om det ligger grejer överallt och jag mer eller mindre vadar i prylar. Maken är borta idag och imorgon och på onsdag reser vi bort. Alltså: allt det vardagliga fixet ska skötas (matlagning, undanplockning efter det, undanplockning efter dagens lek, nattning osv, ja, ni vet) och allt vi ska ha med oss ska packas. Jag orkar verkligen inte att dessutom ta tag i något städ utöver det *gnällkärring*

  • Äldre 26 Aug 22:05

    Visst var det någon här i tråden som hade en slow cooker? Tyvärr kommer jag inte ihåg vem det var och vet inte om personen läser tråden längre Jag har varit sugen på att skaffa en slow cooker ett bra tag nu, och det skulle vara så kul att få höra hur det går med den

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!