Inlägg från: Lina 01 |Visa alla inlägg
  • Lina 01

    Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?

    Jag är 1.62 och väger 62 kilo.. jag har nyss klämt ut ett barn  så jag brukar ligga på 55 och jag tror det är rätt normalt båda vikterna.. jag är strax över 30.. vid 25 år vägde jag 51.. antar att ålder har en del med vikten att göra också.

  • Lina 01

    Jag tycker att det är från person till person vad som är fint eller inte.. vissa passar med normalbygdhet och c´vissa passar som smala etc.. det persor ju från person till person.. och utstrålning hur man trivs. men att kalla någon benrangel är lika taskigt som att säga fetto till någon

  • Lina 01
    Lacey skrev 2012-01-04 17:04:05 följande:
    Varför så otrevlig ton? Du skriver i ett diskussionsforum. Vill du inte ha diskussion, vänd dig någon annanstans.

    Känns som det är en tråd som startas enbart för att provocera.

    Well, hur du än vrider och vänder på det så är det väldigt smalt med 52 kg till 174 cm, så du kanske inte ska jämföra alla med dig själv?

    Folk är byggda på olika sätt.
  • Lina 01

    egentligen förstår jag inte vad det är att hänga upp sig på när jag tänker efter.. alla ser ju olika ut. vissa är smala vissa tjocka och ett brett gerister därimellan.. kort sagt vi ser oliak ut

  • Lina 01
    pollykolle skrev 2012-01-04 22:30:17 följande:
    Som sagt verkar du inte ha läst igenom kommentarerna eller så, men skitsamma nu.

    Jag vill veta varför man inte gör något åt det? Man kan fortfarande ha former och må bra om man är "normalviktig", men normalviktig är man ju inte när man är överviktig? Så därför vill jag veta, varför svenska kvinnor är så stora idag. Och om nu endast svaret är "Jag är en lat kvinna som tar bilen till affären som ligger en minut hemifrån" ska väl folket inte klanka ner på mig som är smal? bara för att jag ställde en enkel jävla fråga? 

    Men vad då göra något åt det?    Jag ser väldigt sällan överviktiga personer.  Visst alla går kanske inte runt i stl x small  eller small.  men riktigt stora människor ser jag faktiskt inte så ofta. vet inte vart du bor men där jag bor är dom flesta "normalbygda" några smala några lite större men ett få tal stora människor. för övervikt är ju långt ifrån marioteten. 
  • Lina 01
    pollykolle skrev 2012-01-05 11:42:45 följande:
    Tror att alla skulle må bra av att ha en vikt som är "normal" eller "lite underviktig" istället för att vara väldigt överviktig alt fet, då man lever längre och slipper alla dessa jobbiga sjukdomar som de flesta överviktiga människor får eller har.

    Själv har jag faktiskt alltid varit smal och kommer fortsätta med det.
    Ni som säger att jag har fel om att tycka att man ska vara smal och va mån om sin kropp har en skev verklighets uppfattning.

    Jag har min åsikt och ni har era.
    Tycker dock att det är synd att ni tycker att det är bra att svenska kvinnor har blivit större, bredare och därav får sjukdomar tycker som ni gör. Istället för att vara mån om alla.
    Nu menar inte jag att alla ska gå omkring och ha anorexi - vilket jag själv är helt emot. Men man kan fortfarande vara smal och må bra! 
    Men vad räknar du som att man är stor o bred då?   

    Sjäv har jag svårt för folk som klagar på sin vikt.. övervikt eller undervikt utan att göra något åt det.. även om det är svårt.  min syter är väldigt smal och kämpar för att inte bli för smal så om man försöker göra något för sin situation förstår jag mer..   vissa kämpar med övervikt eller undervikt jätte mycket men det är svårt för en del att få kroppen dit man vill. 

    Men den normala skillnaden mellan storlek är väll inget att hänga upp sig på.. vissa är byggda mindre vissa större..
     sedan om man är 1.90 på bredden ja då kan man ju säga att man behöver göra något åt det för hälsans skull,,, men du beskriver det som att du ser människor överallt som borde banta och där håller jag inte med mig.. tycker inte att folk i almänhet ser osunda ut.  inte så pass att dom drar på sig skukdommar.. sedan är det faktiskt så att man som smal kan dra på sig massor utav följdsjukdomar pga av det också.. det behöver man inte vara anorektiskt smal för.  
  • Lina 01
    barnluktarbajs skrev 2012-01-06 13:19:40 följande:
    Jag håller helt med TS, väldigt många kvinnor verkar helt strunta i sina kroppar så fort de hamnar i ett förhållande. Alla tjejer som helt slutar träna och proppar i sig vad de vill, och sakta med säkert blir allt större och större. Jag tycker det är ett konstigt tänk, det verkar som att många kvinnor bara vill vara i form för att hitta en partner, sen när de fått en så slutar de med alla ansträngningar. Varför då?

    När jag träffade min kille var jag 1, 65 och vägde 50 kg, så uppenbarligen gilla rmin kille nätta tjejer. Varför skulle jag då fläska till mig för?! Nej, jag försöker hålla mig i form för min OCH HANS SKULL, och jag vet att han är väldigt tacksam för att jag tränar några dar i veckan. 

    Så ja, jag tror att många kvinnor slutar bry sig när de är i ett förhållande, med ursäkter som att "Men han ska faktiskt gilla mig för den jag är!!!" och glömmer bort att det faktiskt inte alls är något fel att vilja vara fin för sin partner.
     

    Jag kan hålla med dig om att man inte skall slappa till sig i ett förhållande och gå runt i skitiga mysisar.. jag håller mig i någurlunda form med träning för hälsan skull och får att se bra ut visst men jag tror ju inte det är vikten man blir kär i.. kärlek är en stark kraft.    Jag har alltid gillar en viss typ av killar men när jag föll för min sanna kärlek såg han så långt bort från min "typ" som man bara kan komma... ändå är han det vackraste på jorden för mig. han är den snyggaste jag vet. falla för ett utsende kan man väll göra men när det kommer till kärlek och känslor väljer man inte med utsendet.  Jag skulle inte sluta älska  min kille för att han la på sig. min kärlek skulle vara lika djup för det jag skulle vara lika atraherad av honom för det. att vara älskad som man är.. med åldern ändras man.. man får barn kroppen ändras.. efter 30 får man inte lika lätt att förbränna fett. det är ofrånkomligt, om kärleken hängde på kroppen skulle det gå ut för efter varje år. sedan kan jag h¨lla med om att det är viktigt att ta hand om sig och kul att hålla sig fin med kläder och dylikt.. men jag skulle inte vilja behöva hålla en vikt för killens skull... jag är inte överviktig.  just nu har jag iof fem extra kilo efter graviditet men jag vet att jag inte kan väga 49 som jag gjorde som 19.
Svar på tråden Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?