Inlägg från: Anonym (det går...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (det går...)

    Hur får ni ihop vardagen?

    jag är ensamstående med två barn och jag tycker det går bra. Vi går upp kl. 06 och klär på oss, sedan går vi iväg kl. 06:30. Lämnar dem på två olika förskolor. Åker till jobbet där jag börjar kl 07. Jobbar sedan till 16 då jag åker och hämtar dem på förskolan. Ibland slutar jag 30 minuter innan och tar en snabb tur till affären och köper lite mjölk eller nåt, annars handlar jag på lediga dagar.
    Åker hem, hämtar dem vid 16:30-tiden. Hem. De får leka lite eller kolla lite på barnprogram medan jag lagar mat. Blir dock väldigt enkel mat jämt men det är ok tycker jag så länge de får mat. De har ätit bra och varierad mat på förskolan hela dagen.

    Vi äter middag ca 17:30 och sedan leker vi en stund och kl 19 är det godnatt
    Tycker det funkar bra.

    Handla försöker jag göra på helgen och då har vi särskilda rutiner i affären så båda får hjälpa till i handlingen så det brukar gå utmärkt. Tvätta, har tvättstuga i huset, gör jag antingen när de somnat på kvällen eller tidigt på morgonen så får de vara med.

    Jag plockar undan varje kväll, diskar och sådär. Dammsuger gör jag kanske 1-2 ggr/vecka. Tvätta golvet 1 g/v. Mer varken orkar eller hinner jag. Bädda min säng gör jag varje dag, barnens blir inte riktigt varje dag men det gör inget. Barnens rum är ofta rätt stökigt men det spelar ingen roll för 5 minuter senare är det j ändå likadant

Svar på tråden Hur får ni ihop vardagen?