• Äldre 8 jan 14:30
  24229 visningar
  48 svar
  48
  24229

  Erfarenheter av Handelsbanken?

  Jag är fantastiskt nöjd med Handelsbanken. Har haft dem sedan jag föddes, men har undersökt andra banker för att se vad de erbjuder. Ingen har hittills kunnat matcha Handelsbanken när det gäller huslån och billån. Det kan ju vara en nackdel att de är hyfsat restriktiva med lån (även om jag ser det som positivt), men å andra sidan är de en av få banker som beviljar billån vid privatköp. 

  Jag tycker att de är suveräna på att ta fram individuella lösningar.  

 • Äldre 8 jan 14:43
  #40
  så mycket bättre skrev 2012-01-08 14:34:37 följande:
  Bara en sån sak som att vi fick rådet att ta från våra sparpengar och betala bilen, och sedan betala tillbaka (till sparkontot) den summa vi skulle betalat i lån, bevisar ju verkligen att iallafall vårt kontor har för ögonen att kunden mår bra och har god ekonomi snarare än att banken får in så mycket pengar som möjligt.

  Genom det rådet så förlorar de ju räntepengar för ett lån på, säg 50 000 och tycker att vi ska spara de pengarna själva istället. 
  Absolut! Oss gav de rådet att betala av topplånet när vårt hus steg i värde, också något som de förlorar pengar på. Tycker att de är noga med att förorda sparande också. 
Svar på tråden Erfarenheter av Handelsbanken?
Logga in
Bli medlem