• Jocckke

    Ta bort tatuering med Laser ?

    Jag tog bort en liten på fotleden med laser, fick gå massor av gånger och betala massor. Ändå gick den inte bort helt. Och den var pytteliten och svart.

    Däremot tog jag bort en fet jäkel på baksidan av underarmen med bättre resultat - men genom operation. Vid två tillfällen fick jag gå dit, först skar han bort största delen, drog ihop huden och sydde. När det läkt skar han bort resterande bitar och sydde ihop.

    Har visserligen ärr kvar men de är helt blekta så syns inte på håll, bara om man kollar nära. Stör mig heller inte alls, vilket tatueringen gjorde...

  • Jocckke
    MoaElise skrev 2012-01-11 19:46:43 följande:
    Var opererade du bort den ? På någon speciell klinik ?Hur mkt kostade det ?
    specialistkliniken i Göteborg... kostade typ 15 000. Men då var som sagt min gadd rejält jävla stor. Det var några år sedan så kan vara dyrare idag. Tror nog att många kliniker gör samma sak.
  • Jocckke
    MoaElise skrev 2012-01-13 10:12:56 följande:
    Var gjorde du denna operation ?? Funkar den metoden om man har en jättestor halstatuering tro ?
    Som jag skrev ovan, specialistkliniken i Göteborg. Tveksamt om det funkar på halsen, beror på hur mycket hud du har. Det kan inte vara för stramt om det är en stor tatuering, kan ju vara ett stort område som måste dras ihop så att säga. Men det är inte omöjligt, kan gå att göra i omgångar också!
Svar på tråden Ta bort tatuering med Laser ?