• myran6801

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Poussin, tack för tips om denna tråd! Vi har 4 Ivf och en avbruten Ivf i bagaget plus att jag är 43 år. Har haft mailkontakt med Dr D som menar att det kan vara immunologiska problem men att man inte kan utesluta att det även kan bero på min ålder. Han vill vi tar blodtester och sedan ska vi ha telmöte. Parallellt med detta ska vi försöka få till ett ett Ivf försök alternativt ÄD. Svårt att vara koncentrerad med alla dessa olika alernativ. Mailar hit och dit till olika kliniker, det gäller att hålla koll på så rätt person får rätt info.

  • myran6801

    Hej vänner! Jag har skickat mail flera ggr till Dr D men han har inte svarat än. Det är patientanmälan och lite historik. Igår tog jag de vanliga proverna amh, fsh osv för dem hade han frågat efter. Ni andra, när fick ni veta vilka övriga prover ni skulle ta, var det före eller efter konsultationssamtalet?

  • myran6801

    Konstigt jag har skickat till mailadressen som du skrev Zin flera ggr men får inget svar. Han svarade jätte snabbt tidigare. Undrar om det är många som hör av sig efter vi börjat diskutera här på FL.

  • myran6801

    Jag tror vi alla känner att om han kan hjälpa oss är det värt varenda krona! Dessutom är vi inte bortskämda med att bli trevligt bemötta!

  • myran6801

    Hej! Tror vår vän Dr D har glömt bort mig Har inte hört ngt. Kanske får påminna eller så väntar han på mina prov.

    Hästkuren, ja det kan man verkligen säga, fick lite kalla fötter för när jag läste på FASS så fanns inte den stora doseringen. Har dubbelkollat med Penny o hon menar det är ok. Känns inte bra att äta antibiotika i 25 dagar.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!