• Äldre 18 Jan 07:31
    3978856 visningar
    35643 svar
    35643
    3978856

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej alla vänner! Klart man vill komma med här! Gjort 2 IVF och 4 Fet, varav den sista blev vår första graviditet på 4,5 år. Slutade tyvärr i missfall igår Planerar resa till Aten närmsta tiden innan vi fortsätter med våra 2 återstående IVF på landstinget. Är säker att vi har immunologiska problem, med tanke på att bi fick Plus nu, första gången vi använde immuno mediciner. Ska bli spännande att se test resultaten och dr D's analys i vår - om den stämmer med min "hemma diagnos" jag gjort efter Allan E Bear boken.

  • Äldre 18 Jan 11:13
    #14

    Ok, var rejält ledsen igår och grät mest hela kvällen. Och då fort jag tänker på det idag så kommer tårarna... Är hemma och tar det lugnt idag men ska till jobbet imorn... Så då får man bita ihop för de vet inget om vad vi går igenom. Men ska samtidigt bli skönt att fokusera på något annat imorn. Vi gjorde allt vi kunde den här gången, men det räckte inte. Så nu blir det Aten och behandling efter det innan nästa IVF.

  • Äldre 18 Jan 11:48
    #16

    Åh vilka bra tips Lully!! Och du är så välkommen att hänga här även om ni redan lyckats!! Vet du tips på största apoteken, som har mest immuno mediciner? Och vilka dagar de har öppet, finns det öppet lör-sön tex?

  • Äldre 18 Jan 13:34
    #20

    Jag känner att jag kommer må bättre av att kunna börja jobba igen, byta fokus. Har varit hemma 4 dagar nu och klättrar redan på väggarna... Tror det hade varit annorlunda om vi gick MF i v13 eller ännu senare, nu var det så tidigt så vi bara precis hade vågat börja hoppas.

  • Äldre 18 Jan 20:19
    #22

    Usch vecka åtta måste vara mycket tuffare, då har man hunnit träffa barnmorska på inskrivning eller hur? Förstår att det tog längre tid att komma tillbaka då! Ja, jag hoppas jag inte går tillbaka för fort, men mår mycket bättre redan idag. Fysiskt mår jag redan som vanligt... Hoppas allt kom ut ut kroppen igår... Vi får se på UL på måndag.

  • Äldre 19 Jan 19:45
    #34

    Har precis fört över 1000 ? till dr D idag, vilket han sa var kostnaden för support under IVF och blivande graviditet. Har ni inte betalt det? Och så blir det ju USA kostnaderna när vi kommer ner. Poussin- vi har skickat 3 förslag på datum att komma ner, men det gjorde jag idag, så det kan inte va oss han menade

  • Äldre 20 Jan 14:41
    #44

    Håller helt med er kära vänner !! Kram !

  • Äldre 20 Jan 21:56
    #46

    Vet ni vad tjejer! Vi har bokat och det blir redan den 29-30 januari!!! Dvs vi åker på söndag!! Ska in och boka flyg och hotell nu! Frågade dr D om det var för nära missfallet, men det var ingen fara. Viktigare att det inte var för nära nästa IVF och det blir det ju inte då! Blev såååå glad

  • Äldre 20 Jan 23:49
    #50

    Flyg bokat lör-mån för blev 1500 billigare än sön- mån. Hotell får jag fixa imorn! Athen Plaza och Diamond hotell är tösen jag fått. Om ni har fler tips nära zyntagma torget, får ni gärna hojta till !

  • Äldre 20 Jan 23:50
    #51

    Hahaha tösen skulle ju va tipsen

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!