• Äldre 17 Jan 21:16
    3979330 visningar
    35643 svar
    35643
    3979330

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej hej!

    Bra initiativ!!

    5 IVFer avklarade sen åkte vi till Aten och fick vi konstaterat lite allt möjligt Flört, för högt TNF, för högt CD19+/CD5 och LgG. Vi satte igång med 1 Intralipid men fattade sen beslutet att ta bort äggledarna först och inväntar nu operationstid. Sedan hänger nästa försök på när TNF sjunkit tillräckligt mycket, det lär behövas blockerare först och sedan Pred, Clexane, gestone och lite annat.... Skam den som ger sig!!

  • Äldre 17 Jan 21:31
    #3

    Nej, jag ber nog Dr D fixa det, enklast så..... Skrattande

  • Äldre 17 Jan 21:48
    #7

    Ha, som om man inte är van vid nålar!! Just give it to me Tungan ute{#emotions_dlg.djavulsk}

    Hej fina Tjorvis, ju mer vi är tillsammans... Hjärta

  • Äldre 18 Jan 21:39
    #24

    För er som har lite mer bråttom och bara åker ner för detta så rekommenderar jag Hotell Olympic på gångavstånd från kliniken, trevligt område med mysiga gränder med restauranger och butiker. På hyfsat bekvämt avstånd från flygplatsen också, taxi 35€. 

  • Äldre 19 Jan 12:21
    #27
    myran6801 skrev 2012-01-19 11:04:44 följande:
    Hej vänner! Jag har skickat mail flera ggr till Dr D men han har inte svarat än. Det är patientanmälan och lite historik. Igår tog jag de vanliga proverna amh, fsh osv för dem hade han frågat efter. Ni andra, när fick ni veta vilka övriga prover ni skulle ta, var det före eller efter konsultationssamtalet?
    Vilken mailadress använder du? Använd lifeclinic@googlemail.com, jag brukar få svar inom 1-2 dagar. Jag fick nog alla papper i samband med telekonsultation, kanske var det efter, minns inte riktigt. Vill du dem så kan jag maila dem till dig!
  • Äldre 19 Jan 18:58
    #32

    Poussin: varför blev det så dyrt, vad gjorde du extra..?

  • Äldre 20 Jan 08:32
    #38

    Poussin: ja, vår nota gick på 1800€. Dock vet jag att han höjt Chicago, han skickade först en faktura med det nya priset men fick korrigera det enligt offterten vi fått. Det blev ändå högre än offerten totalt sett men jag traggar det inte mer, jag vill ha hans hjälp och är väääldigt tacksam för den! Däremot så verkar han tydligen ha höjt sin egen avgift rejält då, vi tog ju en del extraprovet också. Att han dröjer med att svara på mail och höjda avgifter är väl ett tydligt tecken på anstormning från Sverige Flört. Jag kämpar vidare för att lösa operationsgrejen idag, har fått ett par nya telefonnummer och telefonmöte med en läkare i norra Skåne idag.

  • Äldre 20 Jan 10:24
    #40

    Haha, ja business is business!!

  • Äldre 20 Jan 22:54
    #49

    Jaaaa Curly, härligt!! Nu jäklar Skrattande

    Grattis Lully!

  • Äldre 21 Jan 22:52
    #58

    Poussin: ingen framgång än men många krokar ute... Fick reda på i fredags att jag är för gammal för operationen ur fertilitetssynpunkt men om jag fejkar smärtor så lär det lösa sig... Så i veckan får jag väl gå dubbelvikt till läkaren och kan då inte använda Dr Ds remiss eller så får jag be honom skriva om den. Försäkringsbolaget ställer därför heller ej upp... Men skam den som ger sig!! Det löser sig säkert i veckan men det är tur att man har tid...! Skrattande

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!