• Sun 2 Aug 2020 14:26
    3978856 visningar
    35643 svar
    35643
    3978856

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej 

    Är det någon av er som skickat in serum mensblodtest och fått som resultat att ni har får lite goda bakterier i livmodern? Vad fick ni för behandling?  Jag hade endast 19% av goda bakterier och det ska vara minst 90% och funderar därför på om det kan vara orsaken till vår barnlöshet. 2,5 år av otaliga ivf försök, och inte ett enda positivt graviditetstest. Känner sån hopplöshet och undrar om vi nånsin får uppleva en graviditet till. 

    Tack för en bra sida och lycka till alla kämpar.  

  • Sun 2 Aug 2020 16:31

    hej 

    Tack för svar 


    jag har redan haft kontakt med henne och de skickade mig vidare till en läkare där. Har inte fått svar från den läkaren än. Men jag undrade om någon annan här inne fått samma resultat och vad behandlingen blev. 
  • Tue 11 Aug 2020 19:58

    Jag hade bara 19% goda bakterier i livmodern. Har väntat på recept från Grekland i en vecka nu, receptet som de skickade till min maill vägrar apoteken lösa ut. 

    Jag ska till gyn på torsdag och ev ska de då skriva ut receptet åt mig. Vi ska göra en frys återföring av ett embryo om ca 3 veckor så hoppas jag hinner behandlilngen innan så att miljön i livmodern blir bättre och chanserna att lyckas få till en graviditet förhoppningsvis ökar. 

    Någon som lyckats bli gravid efter antibiotika behandling? 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!