• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tillbaks i Sverige igen Obestämd Fick mail av Dr D idag med det helt oväntade svaret att jag inte behöver testa om TNF för det har sjunkit tillräckligt efter laporaskopin?! Mailat tillbaks för att dubbelkolla detta innan vi kör igen... Annars blir det troligen långa metoden denna gång, vilket Dr D föredrar men mest pga endon, ska maila CFC så fort jag får svar av Dr D igen.

    Hur mår du Curly? 

  • Zinfandel

    Men Hey Baberiba vilket drama!! Huuu så obehagligt & jobbigt, stackars dig :( Glöm inte att ta extra järn. Stor kram

  • Zinfandel

    Poussin: nä det är just det som är grejen, han säger att "We can avoid the Chicago test, taking a much smaller risk this time and knowing that after the laparoscopy you have increased chances statistically." Jag vill ju lita helt på honom men visst hade det känts bättre att kolla. Men det är ju liksom inte bara att åka till vårdcentralen oct ta ett hb så är han så säker så.......

  • Zinfandel

    Tjorvis: behöver bara få bekräftat från Dr D att han tycker att vi kör nu, jag ringer CFC så fort jag får klartecken! Nån här som har Synarela över eller recept på det? Jag är inne på att köra långa nu..... (och det trodde jag aldrig haha!!!)

  • Zinfandel

    Håll i er nu alla - JAG ÄR IGÅNG!!! Jippie!! Har just tagit första dosen Synarela Tungan ute Jag är så lycklig!! Tänk, nästan 1 år sedan förra färskförsöket, ett Aten-besök senare och en operation senare... Men inte är det enkelt, ytterligare en heldag har spenderats åt IVF. Receptet faxades till ett apotek så jag fick sprayet till slut, dock ej på högkostnad. Sen fick jag immunterapiplan av Dr D. Då var det att ringa och boka tid för Intralipider, som blir nån dag senare än önskat. Sen är det blodproverna som ska tas i början av nästa vecka och till det behöver jag ett recept av Dr D, ringa, ringa och fixa men det löser sig. Men vet ni, jag är snaaaaart i haaaamn!!! Skrattande

  • Zinfandel

    Holly: med immunterapi får du rätt embryon Flört Tycker också ni ska göra färsk istället, kan det gå om ni betalar för det?

    Poussin: ja, vul!! Gravid 

    Cury: vad skönt att du har återhämtat dig. det låter som du är på g igen! Du kan säkert spraya samtidigt. Men jag tycker du ska kolla med Dr D om att köra så nära inpå hysteron. 

  • Zinfandel
    HollyGolightly skrev 2012-03-26 22:33:08 följande:
    Ah, I wish - alla embryon är ju inte rätt tyvärr för någon av oss, immunbehandling eller ej. I så fall skulle alla som inte har immunproblem ha precis hur många barn som helst. Flört Men det är ju helt klart bättre odds med behandlingen!
    Nja, den ekvationen går inte riktigt ihop, eller hur Flört Jo, äggen kan bli bättre med immunterapi, framförallt medför den många andra fördelar. Och vi ska nog inte jämföra oss med alla andra, det är vi ju inte, det råder inga motsatsförhållanden här.. Skäms Det var bara ett sätt att sporra dig, sorry! 
  • Zinfandel

    Holly: visst kan det gå åt pipan, här finns inga garantier.... Men vi har lite större chanser nu! Och vi tänker på de bra och inte på de dåliga! kram Hjärta

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!