• Äldre 7 Nov 09:05
    3988628 visningar
    35645 svar
    35645
    3988628

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    www.fertilitetsguiden.com 

    överlåtes! Den slår fortfarande alla tidigare rekord och ökar för varje månad. För den driftige finns alltså all potential Glad men framförallt bidrar den till att sprida kunskap till alla som tyvärr behöver den. Vill du hjälpa dina medsystrar så är jag tacksam om du vill ta över rodret. Det krävs varken stora kunskaper eller mycket tid men du gör en viktig insats.

    Inboka mig vid intresse (finns även en del mediciner i lagret som jag vill bli av med)

  • Äldre 8 Nov 09:08
    angels8 skrev 2016-11-07 19:44:22 följande:

    Så det är du som ligger bakom den underbara sidan Fertilitetsguiden

    Tack för din fina info som kan hjälpa andra.

    Det finns dom som bara går vidare i livet efter ha fått barn utan ens att dela med kundskap och lära om allt som den sidan talar om.

    Du har en underbar personlighet och det finaste av allt att du inte går vidare med livet utan att fortsätta ge andra en chans att kunna få lyckas.

    Vill verkligen tacka dig, på nåt sätt i livet för du ett barn genom att du hjäper andra att kanske få ett Om du förstår vad jag menar.

    Jag tror på karma och det man ger får man tillbaka på nåt sätt.

    Kram på dig !


    Men tack snälla fina du för fina ord Hjärta Det värmde verkligen! Jo visst är det en hel del genom åren som bett om och fått råd och sen aldrig mer hört av sig så fort de lyckats.... Sorgligt men det är väl så det funkar. Bara vetskapen att så många lyckats känns ändå som en oerhörd belöning!

    Tack och stor kram {#emotions_dlg.flower}

    Tacksam om någon vill fortsätta uppdatera hemsidan och på så vis hjälpa andra annars kommer dessvärre sidan så småningom att stängas ner. Den drar fler besök än de flesta svenska storföretag så jag hoppas verkligen att någon vill fortsätta sprida all den viktiga kunskap som onekligen behövs!
  • Äldre 10 Nov 13:13

    Tack Pepperoni & Dreamz Hjärta{#emotions_dlg.flower}

  • Äldre 14 Nov 08:43
    quintana7 skrev 2016-11-10 13:51:39 följande:
    Vill också tacka dig stort för din sida! Jag har ingen möjlighet att ta över den men jag skänker mer än gärna pengar för att den ska hållas vid liv, säg till om man ska swisha dig eller någon annan som fortsätter med den så skickar jag omedelbums! Stor kram och stort tack igen!!!
    Tack men det har inte alls men pengar att göra för min del men jag ska framföra det till den lyckliga personen som vill ta över! Hoppas att någon här vill ge tillbaks eller ge info vidare till alla kämpar Hjärta

    Tack snälla woo, ja du kan hjälpa genom att finna någon som vill ta över guiden! Solig 
  • Äldre 16 Nov 08:38

    Tack Vallmo och lycka till!

  • Äldre 2 Jan 13:16
  • Äldre 7 Jan 15:00

     Pred säljes, pm!

  • Äldre 8 Jan 21:44

    Fertilitetsguiden har fått ett nytt utseende! Solig

    www.fertilitetsguiden.com/wp/

    Massor med döda länkar är borttagna och det finns nu en bra sökfunktion. Dessutom en ny admin som själv får ge sig tillkänna om så önskas Kyss 

    Hopps ni gillar den uppdaterade sidan och att ni får en massa bra tips där Hjärta

  • Äldre 8 Jan 21:46

    Jag dubbelkollar rabattkoden Kyss

  • Äldre 9 Jan 10:50

    Rabattkoden fertilitetsguiden fungerar återigen på Werlabs!

  • Äldre 10 Jan 17:10
    astmatiker skrev 2017-01-09 22:18:17 följande:

    Vill bara framföra ett STORT TACK till kära Zinfandel för allt det fantastiska jobb du gjort med fertilitetsguiden och för din aktivitet i den här tråden som givit så många så stor hjälp. Helt ovärderligt! Vill också tacka alla andra härinne som hjälper till att föra all kunskap vidare till dem som behöver. Jag har själv inte varit så superaktiv med att skriva den senaste tiden men följer tråden och har fått mycket hjälp av att läsa era inlägg. Det har tagit mig vidare i processen när jag kört fast och det är jag mycket tacksam för!
    Lycka till alla kämpare!


    Tack snälla finaste Hjärta{#emotions_dlg.flower}
  • Äldre 12 Jan 13:21

    Tack Pink Lilly & MariaKojola!

    Har mer Pred om någon behöver.

  • Äldre 13 Jan 09:08

    Tack alla, jag lämnar med varm och stolt hand vidare sidan till 2 härliga tjejer med fullt förtroende! {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!