• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärte: det är egentligen inga konstiga prover (bla sköldkörtel, järn och enkla antikroppar) men de kan helt klart sätta sig emot det. För att slippa sjabbet om det så tog vi allt i Aten, så den möjligheten finns!

  • Zinfandel

    Han kommer att fråga om din livs historia, när du fick mens, könssjukdomar, cykler, cystor, operationer... Jag skrev ner hela fertility historyn till honom i förväg så han var väl insatt när han ringde. Då hade han även fått IVF-journaler osv, jag hade sammanfattat allt åt honom i förväg, jag tänkte att ju mer info han har, desto enklare är det att göra en effektiv & klok bedömning.

  • Zinfandel
    Hjärtefröjd skrev 2012-02-12 21:41:39 följande:
    Har någon av er behandlats med bara kortison, fragmin och/eller trombyl innan ni gick vidare med utredningen i Aten?
    Japp, hela kitet!
  • Zinfandel

    Fick gå tillbaks och kolla Glad I 5 dagar efter IL hade jag hemsk huvudvärk, mådde illa och var yr.

    Curly: åhh vad det stör mig att de säger att det inte spelar nån roll vid IVF - nä, de behövs inte men det kan spela en avgörande roll vad blockeringen beror på!! Om du bestämmer dig för att ta bort dem för att få ner NK och för at ta det säkra för det osäkra så maila mig så ska jag berätta hur jag gick tillväga, det är inte omöjligt alls Glad

     

  • Zinfandel

    Hej Gloxi min vän!. Ja, du gör helt rätt i att "tänka vidare" och inte spilla mer tid & pengar. Det ska bli mycket intressant att se vad Svend & co säger, mycket bra! När jag letade hjälp så blev jag rekommenderad att söka privata cancerkliniker i DK, kan vara ett alternativ om du stöter på patrull men det vore strålande om CFC anammade det!

    Det bör ta 1-2 tim att få IL för bästa resultat (ref Braverman, NY) men de flesta ger det på under 1 tim. 

  • Zinfandel

    Till mig sa han att han inte trodde att det hade med IL att göra, jag är övertygad om att det var det. Jodå, jag tror att allt är i sin ordning och att det är bra!

  • Zinfandel
    Poussin skrev 2012-02-15 21:09:13 följande:
    Där satt första sprutan!!! Skrattande Gillar verkligen Puregon pennan mer än de andra sprutorna - känns knappt! Flört

    Curly - Skönt att mensen är på g!
    Härligt!! Skrattande
  • Zinfandel
    Hjärtefröjd skrev 2012-02-16 13:46:15 följande:
    Vi är ju helt inne på att göra en utredning i Athen, men funderar på att göra ett försök med prednisolon innan dess (om vi lyckas få tag på det på något sätt...), för att se om det i sig kan ha någon verkan. Låter det knäppt?
    Låter snarare självklart i mina öron! 
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!