Inlägg från: mamma till ett änglahjärta |Visa alla inlägg
  • mamma till ett änglahjärta

    Vi som nyligen förlorat våra änglar

    Jag har också förlorat en dotter i vecka 23, för lite drygt 2 veckor sedan. Vet inte varför, kanske får vi svar efter obduktionen men det vet man ju inte, oftast hittar man väl inga fel vad jag har förstått

    ..känns som om jag håller på att brista, finner ingen mening i tillvaron längre. 

  • mamma till ett änglahjärta
    Linn 077 skrev 2012-05-31 00:17:19 följande:
    Läser och lider med er. Jag förlorade vår son i utdrivningsskedet under förlossningen (bf+8) den 12 feb 2012. Jag visste hela tiden under graviditeten att något inte var som med dom andra två jag fått tidigare, men ingen ville lyssna på mig. Det visade sig att han var en stor grabb på 5660 g o va 57 lång. Han fastnade med axlarna o där dog han antagligen. Läkarna var förbryllade över hans storlek då jag inte har diabetes eller hade förhöjt socker under graviditeten. Att han blev så stor är ett mysterium och vi får aldrig veta riktigt vad som hände och varför han inte klarade sig.. Jag sörjer nåt otroligt och vet inte hur jag ska orka leva. Längtan efter en bebis lever kvar tillsammans med sorgen. Jag väntar fortfarande och hoppas på att bli gravid igen snart. 

    Stor kram till er alla!!! 
    Usch så fruktansvärt det måste vara :( Jag beklagar sorgen och hoppas att du snart blir gravid igen!
    Kram! 
  • mamma till ett änglahjärta

    Lider med alla i denna tråd såklart,  vi sörjer nog alla på olika sätt men den smärtan jag bär på och den sorg som jag känner skulle jag inte önska min värsta fiende att känna. 

    sänder en tanke och tänder ett ljus för alla våra små änglar! 

  • mamma till ett änglahjärta

    Visst gör det ont... just det där också att vi HAR barn, en del har kanske flera, både kvar i livet och någon i himlen, men de är ju alla våra barn för det. Men det är som att de inte funnits... resten av världen glömmer men inte vi som gått igenom detta hemska.

    Jag går in i v 36 nu och är livrädd att det ska gå snett än.. Sen blev jag ju gravid så fort efter att min lilla dog, så det är snart 1 årsdag där också. Ändå ligger det så nära, så ömmande. Jag gläds och räds åt den nya graviditeten och det lilla liv som än så länge sparkar och bökar, men visst finns rädslan där. och även saknaden efter den som försvann :(

    Kramar till alla!  

  • mamma till ett änglahjärta
    Marie-anne skrev 2013-03-23 01:07:11 följande:
    vet ej om jag passar in här, men jag förlorade mitt foster i vecka tolv, men bm sa jag haft fördröjt mf

    Vet inte om alla kanske ser det olika, men du har all rätt att sörja, så för min del tycker jag att du passar in.
  • mamma till ett änglahjärta
    MinÄngel skrev 2013-03-24 20:12:10 följande:
    när hände det er? När somnade den lilla in?
    Det är snart ett år sedan och jag var i vecka 23 då den lilla konstaterades död i magen. Jag blev gravid väldigt tätt inpå igen så det är med blandade känslor, som sagt, man gläds och räds, samtidigt som sorgen efter min första ännu tynger. 
  • mamma till ett änglahjärta
    Hausisse skrev 2013-03-26 11:38:32 följande:

    @mamma till ett änglahjärta
    jag håller tummarna för er att allt ska gå bra. Jag vet inte ur du känner, men jag har tänkt på det som att det är en och samma själ som kämpar för att få komma till oss.Hoppas allt går bra för er och att ni äntligen får ses till slut och få ha roligt tillsammans, växa tillsammans och älska varandra.
    Jag måste också bara nämna allmänt att i dessa tider av så mkt närhat tycker jag att det är så otroligt med allt det stöd vi ger varandra. Alla värmande ord, all pepp, !! Det betyder så otroligt mycket!! <3
     
    Tack Hausisse för tummar! Jag ser det lite som att min lilla knodd där inne har en alldeles speciell ängel som vakar över hen,  Visst har jag funderat om det kan vara samma själ som vill tillbaka till oss, samtidigt har jag många andra änglar där uppe (inte änglabarn) som jag intalar mig tar hand om lillan tills dess att vi alla möts igen.

    Jag tycker också att det är skönt att man, trots att vi är vilt främmande människor, kan skriva av sig här inne och få sån pepp och sådant stöd, det är ovärderligt och helt fantastiskt!  Som du säger, det betyder mycket <3 
  • mamma till ett änglahjärta
    Hausisse skrev 2013-03-27 09:22:32 följande:

    ´Det är en vacker bild, att den lilla har en egen liten skyddsängel med sig,
     och har man en egen sådan så ska nog allt gå bra!
    Stor kram till er


    tack snälla! Ja alla dagar som går nu känns ju positiva då man känner den lilla röra sig där inne, det är som en trygghet och jag längtar efter sparkar som gör ont (är jag knäpp?) för att det känns bra att det blir starkare och starkare där inne! Jag vill tro att det är mycket för vår extra lilla ängel som det gått bra hittls. Jag värderar varje dag och pratar med magen, vill kräma ut allt jag kan ifall nåt skulle gå på tok. Men än så länge, ta i trä, går allt bra!

    Kram tillbaka till dig! 

  • mamma till ett änglahjärta
    Hausisse skrev 2013-04-11 16:41:39 följande:

    Går allting fortfarande bra? Jag förstår precis, min sambo va som lyckligast när jag mådde som mest illa haha, det va toppen med lite morgonkräknigar tyckte han. Just för att det va ett sunt tecken. :)
    Snart kommer vi få besked om vi bär på något genetiskt som orsakar oss detta och jag vet inte vilket som är bäst. På ett sätt känns det så enkelt att lägga över det här med att bli gravid i vårdens händer, med IVF.
    Att orka börja om igen känns så jävla tungt.
    Tänk om det inte tar sig...hur länge ska sexlivet handla om att bara leverera och blir så sjukt besviken varje mens.
    Jag hoppas jag kan få möta det där lilla livet till slut. Vårt lilla kärleksmirakel. 
    Tills dess hejar jag på er. Heja heja!!

    KRam       
    längesen jag var inloggad, har fått en vacker och frisk kille som närmar sig 4 månader, underbart! 

    hur går det för er, kan inte skriva frågetecken, lillen korvar sig här i famnen. 
Svar på tråden Vi som nyligen förlorat våra änglar