• Anonym

    Aftonbladet hänger ut våra barn!

    Haha, är du sann eller?
    Om mina ungar betett sig som de barnen gjorde så skulle jag ha haft ett snack med dem om vad som är viktigt i livet. Jag känner också journalisten personligen och vet att hon absolut INTE skulle hitta på en sådan sak, hon har för övrig klocka själv...

  • Anonym
    Anonym (Louise) skrev 2012-01-29 18:15:36 följande:
    Jag känner mig så kränkt. I dagens Aftonbladet hänger man ut mitt och mina vänners söner och hånar dem för att de har mobiltelefoner, precis som de flesta andra i Sverige. Som jag uppfattade det ville bara pojkarna hjälpa till och berätta vad klockan var efter direkt förfrågan från journalisterna. Hela reportaget är så uppenbart vinklat. Varför ska våra pojkar förlöjligas för att de har framgångsrika föräldrar? Varför ska de bära hundhuvudet för att en ung man i Märsta tjänar uruselt på sin tjänst? www.aftonbladet.se/nyheter/article14285457.ab 

    och nu hänger du ut dem mer? smart.
  • Anonym
    Anonym (Louise) skrev 2012-01-29 18:29:23 följande:
    Men det är ingen här som vet vem som är vem i pojkarnas klick? Jag behöver bara få prata med någon. Det känns så skamfullt detta. Varför behovet av att svärta ner oss såhär?
    Nej, jag vet inte vilka de är och det är väl bara dina närmaste vänner/grannar som vet vilken som är din grabb? Då ser jag inte varför du tycker att de är uthängda?

    De är inte med i reportaget för att ni är rika, utan för att de betedde sig som ouppfostrade brats. Det kanske är något du borde fokusera på i stället?
  • Anonym
    Anonym (Louise) skrev 2012-01-29 18:29:23 följande:
    Men det är ingen här som vet vem som är vem i pojkarnas klick? Jag behöver bara få prata med någon. Det känns så skamfullt detta. Varför behovet av att svärta ner oss såhär?

    Varför skulle ingen här veta det men de som läser aftonbladet vet?
  • Anonym
    Anonym (Louise) skrev 2012-01-29 18:33:46 följande:
    Men det här är fina pojkar. De må tjuvröka och ha varit lite skojfriska mot besökarna, men det är inget ont i dem.
    Nej, det tror jag inte heller, och det är nog inte så folk ser det när de läser reportaget. Man får bilden att det är fel på föräldrarna, så du behöver nog inte oroa dig om din son...
  • Anonym

    Fyfan vad vidriga snorungar!

    hur i helvetet kan du erkänna att du uppfostrat en av dom!
    snacka om att misslyckas som förälder!   

    okej för att man kan ha pengar, men att bete sig så, ja då förtjänar man inget mer än stryk!  
    så försök inte använda pengar som ursäkt.

    USCH!

  • Anonym

    Jag tycker mer det är lite roligt att de håller upp sina mobiler och ropar "iphone iphone" som om de inte vet att var och varannan arbetare har iphone nuförtiden

  • Anonym
    Anonym (Louise) skrev 2012-01-29 18:39:22 följande:
    Men hur kan ni säga så? Både jag och min make har gjort stora ansträngningar och alltid tillgodosett våra söners behov och satt dem före våra egna. Vi tar med dem på semester, ser till att de har de saker de behöver i den miljö de bor i och vi har sett till att bosätta oss där de bästa skolorna finns. Hur menar ni att vi skulle ha misslyckats?

    De springer runt och håller upp sina (dyra) telefoner. De tjuvröker. Eventuellt kastar de även ägg.
  • Anonym

    Blev lite förvånad själv när jag hörde att saltis är så fint, själv har jag bara erfarenhet från gettot där och trodde saltis var lite getto allmänt så där.

Svar på tråden Aftonbladet hänger ut våra barn!