• Kandi8­6
    Äldre 14 Feb 17:26
    138713 visningar
    175 svar
    175
    138713

    Bilder efter kejsarsnitt!

    Efterlyser en tråd med bilder efter ett kejsarsnitt, magen och ärret alltså, hur magen kan se ut, Finns det nån sådan tråd? Tror säkert fler än jag är nyfikna hur det kan se ut efter ett kejsarsnitt :) Om inte , kanske vi kan starta en här? ni behöver självklart inte visa ansiktet eller så, blev så insperererad av en tråd där dom visar bilder efter en vanlig förlossning! kramis!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-02-14 21:52
    Funderar även över om det verkligen är SÅ vanligt med häng över snittet? och är det så allvarligt som vissa vill påpeka o skrämmas om? när man söker på nätet så kommer ju säkert alla hemskaste exempel upp, då det är det man skriver om såklart.. men ja menar, ja är lite nervös eftersom ja var så smal innan o börjar få bristningar och kanske ett häng?

  • Svar på tråden Bilder efter kejsarsnitt!
  • Äldre 25 Jul 00:37

    TACK! Ni som svarat :) träffar en snittläkare om någon vecka och vi ska gå igenom mina frågor. Känns skönt med lite kött på benen.

    Någon anledning till 2 ärr? Eller var det bara läkarens beslut på plats?

  • Äldre 25 Jul 01:11

    Sparar för att läsa senare.

  • Äldre 25 Jul 22:29

    Imorgon är det tre månader sen mitt akutsnitt, i början hade jag riktigt ont plus en infektion i livmodern två dagar efter förlossning. Men sedan har allt varit bra tycker jag. Jag är väldigt känslig i huden däromkring och om katterna kliver på rätt ställe gör det väldigt ont men det kan jag leva med.
    Men igår började det hugga till och även idag. Först hade jag svårt att avgöra om det var såret eller inte, men nu vet jag att såret är det inte. Det hugger till och svider inne i magen en bit ovanför snittet. Är detta något som någon mer varit med om flera månader efter snittet?

  • Äldre 26 Jul 15:46
    Kim J skrev 2013-07-25 00:37:43 följande:
    TACK! Ni som svarat :) träffar en snittläkare om någon vecka och vi ska gå igenom mina frågor. Känns skönt med lite kött på benen. Någon anledning till 2 ärr? Eller var det bara läkarens beslut på plats?

    Vet inte varför min läkare valde ett nytt ställe. Tänkte inte på att fråga heller, då det blev lite krångel med bedövning, som inte tog. Minns att hon sa att det gamla snittet ser väldigt fint ut och hade väldigt lite ärrbildning, så det kanske var en av orsakerna (oro för mycket ärrvävnad)? Vet inte.
  • Äldre 28 Jul 22:26

    Mätte mitt snitt-ärr häromdagen, det är 10.5 cm.

  • Äldre 30 Jul 13:15

    Nu har jag tagit bild på mitt tejpade snitt (men hur lägger man upp det från mobilen??)


    Storebror 051114, Lillasyster 100825
  • Äldre 30 Jul 23:15

    Undrar detsamma


    Madja82 skrev 2013-07-30 13:15:58 följande:
    Nu har jag tagit bild på mitt tejpade snitt (men hur lägger man upp det från mobilen??)

    Har värdenst underbaraste son
  • Äldre 10 Aug 22:02

    Måste bara fråga er som har blivit snittade. Sonen är 7 månader imorgon och jag har börjat köra plankan i intervaller sen igår kväll, ska försöka göra det varje kväll. Men denna kväll så kändes det konstigt, det liksom stramade i snittet och kändes som om det skulle öppnas. Jag vet ju att det är fysiskt omöjligt men det kändes riktigt obehagligt!

    Någon mer som har känt så?

  • Äldre 10 Aug 22:11

    Mamsterbabe: jag har två snitt och tyckte att det kunde strama länge efteråt. Ta det lite försiktigt bara. Tror inte att något går sönder. Nu ska jag snittas en tredje gång om en månad och börjar bli sugen på att träna, men vet att man får vänta lite. Lycka till!

  • Äldre 10 Aug 22:51

    Visar gärna i morgon :)

Svar på tråden Bilder efter kejsarsnitt!