• Kandi86

    Bilder efter kejsarsnitt!

    Efterlyser en tråd med bilder efter ett kejsarsnitt, magen och ärret alltså, hur magen kan se ut, Finns det nån sådan tråd? Tror säkert fler än jag är nyfikna hur det kan se ut efter ett kejsarsnitt :) Om inte , kanske vi kan starta en här? ni behöver självklart inte visa ansiktet eller så, blev så insperererad av en tråd där dom visar bilder efter en vanlig förlossning! kramis!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-02-14 21:52
    Funderar även över om det verkligen är SÅ vanligt med häng över snittet? och är det så allvarligt som vissa vill påpeka o skrämmas om? när man söker på nätet så kommer ju säkert alla hemskaste exempel upp, då det är det man skriver om såklart.. men ja menar, ja är lite nervös eftersom ja var så smal innan o börjar få bristningar och kanske ett häng?

  • Svar på tråden Bilder efter kejsarsnitt!
  • Smalin86

    La in en bild tidigare, men då hade det bara gått 5 veckor och jag trodde min mage aldrig skulle bli sig lik :P
    Nu har det gått 5 månader. Den är fortfarande lite svullen över snittet då det blev masa blödningar, men jag tror det kommer lägga sig det me!



     
  • Luzita

    mitt första snitt (planerat) läkte jättefint och jag hade inget "häng" över. Efter andra snittet (akut) så fick jag lite "häng" över men då jag blev gravid igen efter ca 7 månader så vet jag inte om det hade försvunnit. Även det snittet läkte fint. Nu ska jag snittas igen på torsdag nästa vecka. Hoppas på fint snitt då med :)

    Tror att hur det ser ut har mycket med hur ens egen kropp läker att göra också, förutom läkarens jobb. 


    Leonel 090722, Lúcas 120511, BF 131007
  • Lowika

    Insåg att jag inte ens tänkt på mitt ärr på läääänge Detta är ett akutsnitt i v 39. Ligger långt ner på magen, kunde inte ens ta bild på det utan att få med lite frisyr En liten bulle i ena änden av snittet, men jag fick en liten infektion där efteråt, och det glipade lite.




    Förvånas över alla häftor jag ser i tråden!? Tejpar de inte?! VILL de att man ska få fula ärr eller.... mitt är bara tejpat (inre stygn).
  • Fiamedbarn

    Hoppas på att se fler snitt! Jag kommer antagligen göra ett planerat snitt och är lite orolig över att det inte ska läka ordentligt eftersom jag har en kroppsform med mycket putmage och är överviktig - där mycket sitter just runt magen. Jag undrar om tyngden av magen kan göra det svårare för såret att läka?

    Är det fler som har erfarenheter av att ärret blir finare med inre stygn och tejp?


    Luck is what happens when preparation meets opportunity
  • FruSen

    Var tvungen ta en bild nu (tvillingarna är 10 månader, 11 den 5'e). Jag hittar knappt mitt ärr, det var inte lätt. 


    Ber om ursäkt för lite "frisyr" Skäms



    Bristningarna syns bra mycket tydligare än snittärret!

  • Fiamedbarn
    FruSen skrev 2014-02-28 20:31:13 följande:
    Jag blev sydd med invändiga stygn och tejpad som sagt
    Det är ju helt otroligt!! Så ofattbart fint Det kan jag bara drömma om...
    Luck is what happens when preparation meets opportunity
Svar på tråden Bilder efter kejsarsnitt!