• Kandi86

    Bilder efter kejsarsnitt!

    Efterlyser en tråd med bilder efter ett kejsarsnitt, magen och ärret alltså, hur magen kan se ut, Finns det nån sådan tråd? Tror säkert fler än jag är nyfikna hur det kan se ut efter ett kejsarsnitt :) Om inte , kanske vi kan starta en här? ni behöver självklart inte visa ansiktet eller så, blev så insperererad av en tråd där dom visar bilder efter en vanlig förlossning! kramis!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-02-14 21:52
    Funderar även över om det verkligen är SÅ vanligt med häng över snittet? och är det så allvarligt som vissa vill påpeka o skrämmas om? när man söker på nätet så kommer ju säkert alla hemskaste exempel upp, då det är det man skriver om såklart.. men ja menar, ja är lite nervös eftersom ja var så smal innan o börjar få bristningar och kanske ett häng?

  • Svar på tråden Bilder efter kejsarsnitt!
  • lovas



    Här är när det var relativt färskt!
    .
    Nu är det tre år sedan snittet. Kan ta en ny bild och lägga upp sen när jag orkar krångla med kameran. :)
  • Kandi86
    lovas skrev 2012-02-15 19:58:30 följande:
    Här är när det var relativt färskt!.Nu är det tre år sedan snittet. Kan ta en ny bild och lägga upp sen när jag orkar krångla med kameran. :)

    Ser fint ut! ser att du oxå fått bristningar, drog det ihop sig fint över ärret trots att huden blir mindre elastiskt! Ta gärna en bild från sidan om du kan :) o vill såklart!!! Hur högt upp sitter detta snittet? tack för bilder!!
  • Litenfyra

    Favoritar! Mitt ärr syns inte mycket 1 1/2 år efter.... Men jag har fått det där överhänget:( fast jag hade inte platt mage innan så om man är smal känns det som att man inte får det.(?) hade tvillingar i magen med så den va ju enorm, ska se om jag kan lägga in en bild sen. Är gravid igen men bara i v 14, men viss magen e ju lite större men hänget syns:(

  • Kandi86
    Litenfyra skrev 2012-02-15 20:12:36 följande:
    Favoritar! Mitt ärr syns inte mycket 1 1/2 år efter.... Men jag har fått det där överhänget:( fast jag hade inte platt mage innan så om man är smal känns det som att man inte får det.(?) hade tvillingar i magen med så den va ju enorm, ska se om jag kan lägga in en bild sen. Är gravid igen men bara i v 14, men viss magen e ju lite större men hänget syns:(

    lägg gärna in bild är du superrgo! ooh tvillingar, va mysigt :) o klart magen blir stor då :)
  • PPSD

    Hej.
    Jag har gjort 3 kejsar snitt mars 08, augusti 09 och februari 11.
    Efter 1 snittet var magen platt, dock läkte det inte alls bra, hade två hål i magen på sidorna och det varade så mkt att byxorna fastnade hela tiden och hade jättont när jag skulle i och ur säng och soffa.
    Under snitt nr 2, frågade doktorn om jag ville att hon skulle fixa till ärret, och det gjorde hon, skit snyggt var det, helt och då menar jag verkligen helt platt mage efter 2 an..Återhämtade mig sjukt fort var hemma efter 22 timmar, då hade jag bestämt mig att jag skulle hem så var uppe så mkt som möjligt..
    Sedan efter snitt 3 var jag ochså uppe jättfort men ärret är inte lika fint, eller förlåt ärret ser jättebra ut, men denna doktor drog så mkt i huden att huden är över ärret på en sida av magen. Och hos mig beror det inte på övervikt väger 54 kg liksom!! Men jag tycker inte ärret är något problem för det har kommit något sjukt fint ur där.. tycker det är värre med bristningarna på rumpan och huden som blivit lösare, men sådant kan man fixa efteråt =)

    I vilket fall har jag inga bilder här, men jag har ett rött streck som i bland blir lila och är 3 mm brett, och göms precis av bikini kanten... hur ärret blir beror alltså mkt på doktorn!!

    ska jag någonsin ha barn igen håller jag alla tummar jag har att jag får läkare nr 2 igen =)!! fick ju fasen plastik op samtidigt som ks =)

  • Litenfyra

    ärret!



    framifrån! magen hänger över ärret:(


    Här är "överhänget" från sidan! OBS är gravid i v 14 så jag är svullen...så riktigt så här mycket är det inte annars men ni fattar!

  • liji77

    Jaha tjejer! Här kommer min mage. Snittet var för 3,5 år sedan och det har bott en liten krabat till i denna mage, men han kom ut vaginalt. Inte ser man ut som förr, men ja, ja. Ska börja träna snart....typ...Flört


  • gullehjärtat

    Inte bara jag som fått det berömda hänget över ärret då... :(
    Trist, men hoppas ni också kan se det positiva i det hela ;)

  • Kaosmamma

    Jag har också ett häng över snittet, och går lixom upp på sidorna så det blir en konstig form hur man än gör. Och jag är ej överviktig men är alltid som ett häng där och kan inte bli jämnt eller hur jag ska säga...

  • Kandi86

    Jag pratade med min BM idag på besöket om det här med överhäng, och hon sa att det inte egentligen är SÅ vanligt och att jag skulle fråga dom som fått det om det var akut snitt eller planerat? Sitter inte ditt snitt högt upp "Litenfyra"? för om det skulle suttit längre ner kanske det inte hade blivit så? för det är ju ungefär där magvecket börjar. Kan man tex, dölja det bra i bikini/underkläder osv har ja mest fuderingar över? men va fint ärret är btw!!

Svar på tråden Bilder efter kejsarsnitt!