• Anonym (Kaffedraken)

    Bilder efter kejsarsnitt!

    Efterlyser en tråd med bilder efter ett kejsarsnitt, magen och ärret alltså, hur magen kan se ut, Finns det nån sådan tråd? Tror säkert fler än jag är nyfikna hur det kan se ut efter ett kejsarsnitt :) Om inte , kanske vi kan starta en här? ni behöver självklart inte visa ansiktet eller så, blev så insperererad av en tråd där dom visar bilder efter en vanlig förlossning! kramis!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-02-14 21:52
    Funderar även över om det verkligen är SÅ vanligt med häng över snittet? och är det så allvarligt som vissa vill påpeka o skrämmas om? när man söker på nätet så kommer ju säkert alla hemskaste exempel upp, då det är det man skriver om såklart.. men ja menar, ja är lite nervös eftersom ja var så smal innan o börjar få bristningar och kanske ett häng?

  • Svar på tråden Bilder efter kejsarsnitt!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Mamsterbabe skrev 2013-06-17 12:47:06 följande:
    Såhär ser mitt snitt ut efter 5 månader. Ett planerat snitt som har läkt hur bra som helst, är verkligen supernöjd! 



    Ser jättefint ut! Är ditt snitt fortfarande känsligt om du har kläder emot som skaver? Om det någonsin var det vill säga. :)
  • Anonym (Kaffedraken)

    Smalin86: nej jag känner ingenting. Det sved väldigt mycket inuti om jag rörde mig för fort de första två veckorna men sen blev det bättre och bättre varje dag.
    Jag kan känna att det stramar till någon enstaka gång om jag verkligen har använt magen, men annars känner jag ingenting. Känseln på och runt snittet är helt borta och lite ilande mellan snittet och naveln.

  • Anonym (Kaffedraken)

    På fotot håller jag upp hela degklumpsmagen som hänger fint över kanten som på ett hängbuksvin numera ;)

    Fick infektion i hela snittet (ni ser att jag är helt illröd på magen ovanför och uppåt) och fick ligga inne på BB i 1,5 vecka fullproppad med antibiotika. Fick även blodansamlingar under snittet så de fick öppna upp snittet på sidan för att tömma ut det, så att det inte skulle spricka upp igen av sig själv. AJAJAJ.

    Har fortfarande ont i snittet till och från (8,5 månader senare) och även lite ont när jag har jeans (speciellt om de sitter åt i midjan)- någon som känner igen det?

    Akutsnittad ska tilläggas :)


  • Anonym (Kaffedraken)

    NICU: jag känner igen det där med att det svider till och gör ont ibland, det kan det göra på mig ibland vid långa promenader eller ja som du skrev - tighta jeans eller så.

  • Anonym (Kaffedraken)

    10 dagar efter snittet. Sorry för lite könshår men det ligger SÅ långt ner! Till vänster är det lite intorkat blod som jag inte vågar pilla bort.




    pojke-02 flicka-08 flicka-09 flicka-11 pojke-13
  • Anonym (Kaffedraken)

    Tack! Ja då, snittet var mitt första och det var inte i närheten av så läskigt som jag hade föreställt mig. Alla var så lugna och proffsiga och det gjorde inte ett dugg ont.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Men är det någon här inne som vet om den glada munnen, lite uppåt på ena sidan, har något medicinskt syfte eller blir det bara så pga lutningen av bordet?

  • Anonym (Kaffedraken)


    här är mitt snart 6 år gammalt, hittar tyvärr inget då det va nytt men hade massa problem då det sprack på 3ställen och fick ett inre blåmärke. hänger oxå lite över när jag väl inte har den bulan jag har nu ( är i v.33 )

    kan till lägga att det va urakut kejsarsnitt då ja hade hf och fick en svullnad i hjärnan och kramper . så denna gången hoppas vi på vaginal förlossning :D
Svar på tråden Bilder efter kejsarsnitt!