• Khalee­si
  Äldre 20 feb 10:35
  5009 visningar
  10 svar
  10
  5009

  Överraska med bröllop vid dopet - någon som gjort det?

  Min kusin gjorde det. Hans blivande fru hade inte tänkt ha brudklänning, men ändrade sig i sista sekunden. Som dopgäst tyckte jag att det var kul med en sådan överraskning - att det inte bara var dop.


  En tanke bara - se till att informera ordentligt om det är någon nära familjemedlem som tackar nej till att komma på dopet. En kompis råkade ut för att hans syster ( i andra änden av landet) gifte sig på sin 30-årsdag. Han valde bort att åka på festen för att det var för långt och besvärligt för bara en vanlig fest. När han sedan i efterhand fick veta att de gift sig samtidigt blev han otroligt besviken på sin syster för att hon uppenbarligen tyckte att det var viktigare att vigseln var hemlig, än att hennes ende bror kunde närvara. För hade han vetat så hade han självklart åkt!


  Dagens språktips - DE kan bytas ut mot VI, och DEM kan bytas ut mot OSS. Lycka till!
 • Khalee­si
  Äldre 20 feb 10:44
  #4

  Just tidsaspekten är förstås viktig. Kanske kan man göra som på barnkalas - skriva ut på inbjudan när man räknar med att kalaset är slut? För på dop brukar det ju bara vara en stund i kyrkan, sedan kaffe och tårta och sen åker man ju hem. Kanske planerar man till och med att göra något annat på hemvägen från dopkaffet?


  Dagens språktips - DE kan bytas ut mot VI, och DEM kan bytas ut mot OSS. Lycka till!
Svar på tråden Överraska med bröllop vid dopet - någon som gjort det?
Logga in
Bli medlem