Inlägg från: Anonym (Teoretiskt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Teoretiskt)

    Ärligt om kukar

    Det valet existerar ju i princip aldrig förutom möjligen på kontaktsidor på sena sexsiter. I verkligheten så är det alltid en hel del faktorer som skiljer mellan olika individer. Bara en sån sak som hur tillgänglig och intresserad/angelägen en ev. partner är, förutom alla små men viktiga skillnader i personlighet. Humor, självförtroende och intelligens är oerhört viktigt för att jag ska tända. Har efter drygt 40 år ännu inte träffat två identiska individer utifrån dessa egenskaper. Inom rimliga ytterligheter så är kroppen rätt oviktig som faktor, iaf för mig.

  • Anonym (Teoretiskt)

    Tragiskt att så många (unga? porrskadade?) män har en så förvrängd bild av verkligheten.
    Det kan säkert stämma att något fler kvinnor väljer modell XL i ett sånt här exempel.. en påhittad valsituation som inte existerar.
    Detta betyder knappast att de ens kommer i närheten av ett sånt val på riktigt. Med åren och livserfarenhet så lär sig dessutom de allra flesta kvinnor att stor kuk inte (nödvändigtvis) ger dem en trygg framtid, lycklig familj och ett rikt liv i övrigt.

    Ett litet tips alltså till alla er med (mer eller mindre) komplex för er storlek:
    - Kukstorleken är inte särskilt relevant för era möjligheter att hitta en fin tjej att bilda familj med och leva ett lyckligt liv.

    Newsflash:
    Livet och relationer består av mer än att köra in kuken i fittan...!  (läs en bok nån gång..)

Svar på tråden Ärligt om kukar