• Stjärnstoft

    # 4 - tråden för alla oss sjuksköterskor! Välkomna nya som gamla trådmedlemmar!

    Tiden rusar och nu stängs strax vår tredje diskussionstråd .... så jag startar en ny för diskussion, peppning och stöd till varandra.

    Hoppas alla gamla trådmedlemmar hänger med och att nya kommer till.
    Vi tycks vara många sjuksköterskor här på FL.

    Ser fram emot massa roliga och intressanta inlägg.

  • Svar på tråden # 4 - tråden för alla oss sjuksköterskor! Välkomna nya som gamla trådmedlemmar!
  • Springsteen

    Oj!!! Amy.. så här svårt har vi det inte.. vi har mycket case o sånt men inte mer... ska fundera på ditt fall!!!! Tänkt på slutänden och bit ihop!!!!!!

    Grattis Zmoothie!!!

  • Mandarinmamma

    Någon härinne som kan hjälpa mig att koppla ihop någon omvårdnadsteoretiker eller något omvårdnadsbegrepp med "kontinuitet i vårdkedjan"?

  • Katja77

    Grattis till jobbet Zmootie!

    Idag hade vi utbildningsdag om bla lungcancer, palliativ vård och smärta och smärtbehandling. Jättekul!

  • Rebekka

    Grattis till jobbet Zmootie ... vad roligt för dig.

    Jag tackar så klart till all peppning och stöd.. ni är så goa så >----- -----

  • Amine

    Amy visst är det så att du läser i Lund? Är inte ett dugg förvånad över att man inte vet vad studietakt är där, inget nytt. Där är gamla Vårdhögskolan så otroligt angelägna om att visa att det är _vetenskap_ och _universitet_ och _braaaaaa_ så dom har ingen aning. Tyvärr. Och inte ett dugg att göra åt. Kämpa på!
    Kram!

  • Amy

    Amine
    Japp, Lund var det.... eller är! Sitter nu och tragglar cellfysiologi och efter det väntar nervsystemet, elektrofysiologi (+ lite EKG tolkning om jag hinner) fram till måndag Då börjar vi med resp.fysiologi och hjärtfysiologi som ska betas av under den veckan. Härligt att vara student!!

    Slängde in min fråga om caset i läkartråden, och inte ens de har ett svar på det. Men jag som iva-syrra ska tydligen kunna det..

  • SysterStorhjärta

    Uppsalatjej- Aha, där ser man! Man var värd 150 spänn.. Billig tjej

    Idag är ingen kul dag. Har haft studiedag, och fick min ondda hand påtittad av en av våra läkare. Han tycker inte jag ska jobba i helgen, hygiensköterskan på sjukhuset tycker absolut inte det, och cheferna har i princip portad mig. Sabla hand!! Det blir till att slösurfa i soffan då...

  • Amine

    Syster storhjärta: du vet om att du har rätt till lön om DU anser att du kan jobba men inte din chef? inklusive ob.

  • Amy

    SNABBT SVAR ÖNSKAS!!!

    Min son, 3 år gammal, har varit förkyld med otrevlig hosta sedan i söndags. I måndags tog vi tempen, 39,7. Tog sig för örat en gång då också (har han inte gjort fler gånger) Han har såklart varit hemma denna veckan och igår på dagen tyckte vi att han piggnat till lite. Idag har han sovit mest hela fm och vi tog tempen nu vid middag, 40,0! Han äter inte, men dricker hyfsat. Inte så snorig, men hosta och klagar lite över ont i halsen. Men det är svårt att avgöra riktigt. Hade ni sökt för det?

Svar på tråden # 4 - tråden för alla oss sjuksköterskor! Välkomna nya som gamla trådmedlemmar!