• Forumvärd

    Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!

    Vi på Familjeliv älskar mammamagar!


    De är symbolen för de rara småttingarna som burits där inne. Men magen får också ta mycket stryk av graviditet och förlossning och som förälder kan det vara svårt att komma igång med träning och hinna prioritera det.


    Nu ger vi dig chansen att vinna ett åtta veckor långt personligt anpassat kost- och träningsprogram tillsammans med vår träningsexpert Elmina Saksi från Föräldrafitness! 


     


    För att vara med och tävla vill vi att du laddar upp ett foto av din mage här i tråden.


     Du väljer själv hur du vill fota magen, med eller utan kläder, helkropp eller halvkropp eller närbild – du bestämmer vad du vill visa. Du behöver också skriva en motivering till varför just du ska vinna.


    Den bästa motiveringen tillsammans med magfotot vinner träningsprogrammet Maghjälpen.


     


    Tävlingen pågår den 22-29 mars och vinnaren utses av en jury på Familjeliv.


    Läs fullständiga tävlingsregler här


     



    Bli kvitt med mammamagen en gång för alla! Maghjälpen är ett 8 veckors individuellt anpassat kost- och träningsprogram. Det passar både dig som är nybliven mamma som behöver veta hur du kan komma igång med träningen som det passar dig som misstänker att dina magmuskler inte läkt ihop ordentligt efter graviditeten.

    Du kommer att få personlig hjälp, där träningsprogram och recept noga utarbetas efter dina behov. Till recepten kommer du få veta hur du kan anpassa maten efter dig, ammande eller inte, samt övriga familjemedlemmar om du så önskar.


    Varje vecka återkopplar du till mig om din kost och träning och jag ger dig alltid personlig feedback, du behöver alltså ha tillgång till internet för att kunna använda tjänsten.


    Vinsten måste utnyttjas under 2012.


    Vinstvärde: 1350 kr


    Gilla gärna Föräldrafitness på Facebook: www.facebook.com/Foraldrafitness


     


     Lycka till! {#emotions_dlg.flower}




     


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-03-22 10:48
    Har du en fråga till Elmina?
    Du kan ställa den redan nu i vårt expertforum
    www.familjeliv.se/Forum-15-439
  • Svar på tråden Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!
  • GrönaDruvan

    Jag vet inte om det spelar någon roll, men jag missade att skriva lite till kortet jag la upp. Jag vill inte gå ner i vikt som de flesta andra, utan jag vill gå upp i vikt!!! Jag har alltså problemet med en stor mammamage som jag vill bli av med, men jag vill inte gå ner i vikt någon annanstans! Jag är aldeles för smal på övriga kroppen! Det gör det så svårt för mig att veta hur jag ska äta... Vill inte äta saker som gör att jag går ner i vikt,men vill heller inte äta så magen blir större! Jag behöver hjälp!

  • ludicrous

    Jag älskar denna tråd!
    Jag var 17 år när första barnet kom. Gick upp 25 kg, ner 32 kg. Skinnet hängde ju inte med riktigt...

    Nu är andra barnet 15 månader, jag gick upp 14-15 kg och har gått ner 18-19 typ..
    Magen hänger!!!

    Jag använder mig av mobilen nu, lägger upp bild

  • FruganH
    jagvetefan skrev 2012-03-22 23:14:01 följande:
    Tänker inte tävla men jag ville skriva att det var skönt att se att det finns så många magar som ser ut som min! ;)
    Håller med!
    Känns skönt att inte vara ensam om att ha magproblem efter graviditeten. Men samtidigt är det ju tråkigt att fler är drabbade.. 
  • doriah

    Total förnedring i mysbrallor och allt men det är ju en chans man inte kan missa Cool Så här ser jag ut efter min tredje dotter som föddes i januari. Jag har sett likadan ut efter mina andra två döttrar och har lyckats gå ner i vikt men inte bli av med magen. Folk frågar om jag är gravid (& det har jag ju fr all del varit en del av gångerna) och det är så tråkigt. Jag vill kunna gå klädd i annat än tält utan att vara rädd för stämningsdödande "nämen, ska ni ha en till" - "nej, jag är bara tjock" - incidenter. Välj mig!!Solig



    (vänligen bortse från den livrädda uppsynen, jag koncentrerar mig på att få med hela kroppen på bildenFlört)



     


    Elsa, Lovis och Ines mamma
  • jordnöten

    Den här magen är resultatet efter 4 tätt födda barn. Yngsta barnet är snart 5mån. Och nu behöver jag hjälp att komma i form för både min egen skull och för förhållandets skull.

    Jag behöver hjälp att bli kvitt mitt enorma sockerberoende, och medföljande trötthet och humörsvängningar.

    Jag behöver hjälp med att komma igång med träning och sundare livsstil.

    Jag behöver hjälp att kunna trivas med min mage. Känner mig så oattraktiv, vilket gör att jag drar mig undan från min sambo, och det blir svajjigt i förhållandet.

    Jag behöver pushning för att klara av att göra något åt min kropp och hälsa. Fick häromdagen frågan om vi skulle ha en till bebis, och den kommentaren var tuff att höra. Min kropp klarar inte fler graviditeter och vi är mer än nöjda med våra fyra härliga ungar, så fler barn blir det inte, och då behöver ju inte magen se så ut heller. Så nu är det dags att försöka få bort fluffet på magen och magfettet som vandrat bak till ryggen.  Magmuskler finns det nog inte många därunder fluffet, med tanke på varit gravid nästan konstant de senaste 7åren. Har en förmåga att se till att alla andras behov, men nu känns det som att det är dags att lite tid läggs på att få den här trötta kroppen i form. Men för att det ska lyckas så behöver jag hjälp!





    Vill verkligen inte visa bilder på min mage, men VILL så gärna vinna och VILL så gärna ha hjälp, så gör det ändå!
     

  • russinpaketet

    Hej.
    Jag har inte blivit mamma än, blir det först i sommar...Men jag vet att jag kommer att behöva stöd och hjälp för att inte skada mig själv med ätstörningar i from av svält.
    Jag har levt hela mitt liv med ätstörningar och jag vet att efter barnet är fött kommer min lilla djävul i huvudet vara på mig, och om jag inte får hjälp med träning kommer det att bli manisk träning och svält för min del... Jag som många andra har inte råd att lägg pengar på träningskort. Det var min motivering, trots att jag inte har en "mammamage" än.

  • Nettann

    Hej!
     Jag har en "efter-graviditets-mage" lik de flesta andras här inne. Efter två grabbar med 19 månader emellan tillhör min mage numera kategorin bulldegarna. För tillfället tenderar jag att prioritera barn, studier å hem framför min fysiska hälsa. För att dämpa min ångest händer det ofta å väl att jag tröstäter, eller i min värld är det ju en form av "belöning" - jag anser att jag är värd det, jag kommer på någon dum förklaring till varför jag behöver/förtjänar den där kakan eller det här godiset just nu. 
     Dumt, kanske, men jag är medveten om det och har för avsikt att ta tag i det (har man inte alltid det . Dock vill jag efterlysa lite tips på hemsidan på hur man kan klä sig för att känna sig mindre/bekvämare med sin "bulldeg" till mage *ler*. Jag undviker att gå på stan å prova kläder, då jag inte riktigt vet vad jag ska leta efter för att framhäva resten av mig. Så som det är nu känner jag att allting bara framhäver magen - å det har hänt att folk frågor när nummer 3 kommer... 

Svar på tråden Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!