• Forumvärd

    Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!

    Vi på Familjeliv älskar mammamagar!


    De är symbolen för de rara småttingarna som burits där inne. Men magen får också ta mycket stryk av graviditet och förlossning och som förälder kan det vara svårt att komma igång med träning och hinna prioritera det.


    Nu ger vi dig chansen att vinna ett åtta veckor långt personligt anpassat kost- och träningsprogram tillsammans med vår träningsexpert Elmina Saksi från Föräldrafitness! 


     


    För att vara med och tävla vill vi att du laddar upp ett foto av din mage här i tråden.


     Du väljer själv hur du vill fota magen, med eller utan kläder, helkropp eller halvkropp eller närbild – du bestämmer vad du vill visa. Du behöver också skriva en motivering till varför just du ska vinna.


    Den bästa motiveringen tillsammans med magfotot vinner träningsprogrammet Maghjälpen.


     


    Tävlingen pågår den 22-29 mars och vinnaren utses av en jury på Familjeliv.


    Läs fullständiga tävlingsregler här


     



    Bli kvitt med mammamagen en gång för alla! Maghjälpen är ett 8 veckors individuellt anpassat kost- och träningsprogram. Det passar både dig som är nybliven mamma som behöver veta hur du kan komma igång med träningen som det passar dig som misstänker att dina magmuskler inte läkt ihop ordentligt efter graviditeten.

    Du kommer att få personlig hjälp, där träningsprogram och recept noga utarbetas efter dina behov. Till recepten kommer du få veta hur du kan anpassa maten efter dig, ammande eller inte, samt övriga familjemedlemmar om du så önskar.


    Varje vecka återkopplar du till mig om din kost och träning och jag ger dig alltid personlig feedback, du behöver alltså ha tillgång till internet för att kunna använda tjänsten.


    Vinsten måste utnyttjas under 2012.


    Vinstvärde: 1350 kr


    Gilla gärna Föräldrafitness på Facebook: www.facebook.com/Foraldrafitness


     


     Lycka till! {#emotions_dlg.flower}




     


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-03-22 10:48
    Har du en fråga till Elmina?
    Du kan ställa den redan nu i vårt expertforum
    www.familjeliv.se/Forum-15-439
  • Svar på tråden Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!
  • Emini

    Fick mitt första barn för 5 månader sedan och redan innan kämpa jag med överflödiga kilon. Dock gick jag inte upp merän 1,7 kg under graviditeten men magen är slapp som aldrig förr och jag behöver verkligen hjälp med att få rättsida på den igen. Jag behöver motivitationen och hjälpen för jag klarar det inte på egen hand då jag lätt ger upp utan hjälp  Control briefs                               Control briefs                                     


    ERHAN
  • Emini
    Emini skrev 2012-03-28 14:49:28 följande:
    Fick mitt första barn för 5 månader sedan och redan innan kämpa jag med överflödiga kilon. Dock gick jag inte upp merän 1,7 kg under graviditeten men magen är slapp som aldrig förr och jag behöver verkligen hjälp med att få rättsida på den igen. Jag behöver motivitationen och hjälpen för jag klarar det inte på egen hand då jag lätt ger upp utan hjälp  Control briefs                               Control briefs                                     
    Control briefs
  • Neccin

    Efter tre täta barn behöver jag verkligen hjälp med min mamma mage, barnen är födda 090413, 100221 & 110919. Minstingen är sex månader och jag ser fortfarande gravid ut, ja halvt om halvt i alla fall, gravid och degig på samma gång hur man nu lyckas med det. Jag har aldrig hunnit gå ner alla mina graviditetskilo emellan och större delen av dom har satt sig på magen varje gång, nu är det dags för bröllop i september och jag vill verkligen inte se gravid ut och inte heller behöva kompromissa med klänningen för den inte finns i rätt storlek. Men inte bara bröllopet spelar roll, jag vill orka mer med barnen efter skola och jobb och jag vill kunna köpa kläder utan att behöva leva i leggings och mammabyxor. Jag vill kunna leka med barnen utan att magen skaver och det blir fuktig. Och ja det är inget jag hymmlar med men jag längtar efter sex med lampan tänd igen ;) Snälla hjälp mig med min mamma mage så jag blir en bättre mamma och fru!



    Jag är helt avslappnad på bilderna trots det ser det ut som jag blåser upp magen allt vad jag kan :(


    Sara, mamma till tre små troll Http://Neccin.blogg.se
  • Forumvärd

    Tack för alla bidrag! Solig

    I morgon är det sista dagen att ladda upp en bild och ta chansen att vinna ett personligt träningsprogram!

  • Mama C

    Oj så många mammamagar! Tänkte först delta i tävlingen för min mage har alltid varit min stora fiende o värsta komplex o den blev inte direkt vänligare efter graviditeten, men jag tror det finns andra magar där ute som behöver mer hjälp än vad min mage gör. Jag håller ändå på o tar itu med kropp o själ genom att äta bättre o sundare, röra mer på mig och träna core (träning riktad för de inre magmusklerna, stärker även bäckenet, rekommenderar alla att införskaffa en pilatesboll o köpa Amelias träningstidning, de hjälpte mig!!!!!)

    Så jag önskar alla magar o mammor där ute lycka till o ett tidigt grattis till blivande vinnaren!  Hjärta

    Och kom ihåg att alla små steg till framgång ändock är framgång. Ett steg eller två i motgång gör inget så länge man fortsätter ta stegen till framgång.  Solig

  • Monica1984

    Detta är min mage efter snart 6  år och två barn.... förut var jag smal och fin.... inte nu längre...

    Anledningen till att jag ska vinna är helt enkelt för att jag ska våga visa mig i sexiga kläder för min man utan att skämmas, för att vi ska få tillbaka vårt fina förhållande, där jag var nöjd med mig själv.... Har i snart 6 år försökt banta, men lyckas ej, känner mig så fruktansvärt  värdelös när jag ej kan vara den sexiga fru för min man som han förtjänar.

    Och med dåligt självförtroende  vill man inte visa sig varken naken eller på stranden... kläderna man bär väljer man efter vad man kan dölja, vilket blir större kläder och inget åtsittande...


  • LindaJEA

    min mage 5 månader efter förlossningen.  jag gick upp hela 20 kg vilket är mycket för mig. jag är bara 160cm.
    har en degmage som hänger löst och jag skulle vilja få bort den samt stärka upp magmusklerna igen, plus att stärka ryggen också, eftersom bebis inte blir lättare med tiden.  =)

    jag vet att man inte kan punktförbränna bort fett, men med lite hjälp på traven hoppas även jag att jag ska kunna lyckas få bort lite lös hud. är magen glad är knoppen glad.  när jag sitter ner så syns det mer kan jag lova! då boxar Tuva in sina fötter i min hud på magen som i en deg =)



     
  • Snoffsan

    Åh jag skulle verkligen behöva hjälp! Mina tvillingar fyller ofattbara 8 år i sommar och jag ser fortfarande höggravid ut. Jag är glad för att mitt skinn har dragit sig tillbaka, men det betyder oxå att jag inte kan skylla på att magen är stor pga hängande skinn, utan det är bara annat. :(

    Annars är jag inte jätteöverviktig. Lite rund och go, men magen mår jag så dåligt över. Går hela tiden med skräcken att alla frågar om vi ska ha barn igen.

    Innan barnen hade jag väldigt vältränad mage och fick ofta komplimanger för just den och nu vill jag knappt visa mig ute längre. Inga kläder passar eftersom jag är liten på överdelen så antingen hänger tröjorna över brösten eller så sitter de för tajt över magen. Jag behöver verkligen hjälp!

    Jag är grymt tävlingsinriktad och motiverad när det väl gäller så med rätt hjälp så vet jag att jag kommer få bukt med detta, men när man har varit arbetslös ett tag så har man inte råd med nån personlig tränare tyvärr.



  • mizzcat

    Tänkte delta i tävlingen.
    Det är bara 5,5 vecka sedan min älskade dotter föddes, men har en aning mycket panik att bli av med min mage.
    Vill komma i form då jag ska gifta mig den 26/5 och verkligen vill bli av med magen för att klänningen ska sitta fint på mig.
    Vi ska ha kombinerat dop och bröllop och jag längtar sååå mycket:D
    För tillfället är jag ute o går minst 1 timme om dagen, men det verkar inte hjälpa.
    Jag ammar så därför kan jag heller inte gå på gymmet även om jag hade velat det.
    Har slutat med godis och kakor.
    Behöver verkligen er hjälp då jag vill bli en vacker brud.
    När jag blev gravid med dottern hade jag precis lyckats gå ner 18 kg och vägde 61 kg, på förlossningen vägde jag 90 kg.
    Nu är jag nere på 75 kg men behöver hjälp med dem 10 sista.

    Här är min mage innan och efter:S

    Före 61 kg



    Efter 75 kg


  • R3becca

    Åh, vilka fina magar alla har!
    Här har vi min så kallade mage. Det har nu gått nästan ett år sedan förlossningen.
    Jag gick upp 32 kilo under graviditeten. Jag är 162cm lång och väger idag 78kg.
    Dagen vår dotter föddes så vägde jag 89kg (jag har alltså gått ned ynka 11 kilo på strax över 11 månader).
    Jag har fortfarande 20 kilo kvar tills jag är på min ursprungliga vikt (inskrivningsvikten).

    Här är magen dryga 3 månader efter förlossningen.
    (på dessa bilder drar jag in magen allt jag kan, och det vågräta strecket kommer från att det blev ett veck där då jag satt ned.)



    Och här är den idag (28/3-12)


     


    ...Det är varken snyggt eller skönt att se ut så här.
    Alla (nåja) byxor passar fortfarande, men jag måste klämma ned magen innanför linningen så att den inte pressar mot mitt kejsarsnitt; då detta är förfärligt obehagligt! 

    Snälla hjälp mig! 
    ~ Meija 11-14-04 ~
Svar på tråden Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!