• Äldre 21 Mar 09:19
    41303 visningar
    109 svar
    109
    41303

    Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!

    Vi på Familjeliv älskar mammamagar!


    De är symbolen för de rara småttingarna som burits där inne. Men magen får också ta mycket stryk av graviditet och förlossning och som förälder kan det vara svårt att komma igång med träning och hinna prioritera det.


    Nu ger vi dig chansen att vinna ett åtta veckor långt personligt anpassat kost- och träningsprogram tillsammans med vår träningsexpert Elmina Saksi från Föräldrafitness! 


     


    För att vara med och tävla vill vi att du laddar upp ett foto av din mage här i tråden.


     Du väljer själv hur du vill fota magen, med eller utan kläder, helkropp eller halvkropp eller närbild – du bestämmer vad du vill visa. Du behöver också skriva en motivering till varför just du ska vinna.


    Den bästa motiveringen tillsammans med magfotot vinner träningsprogrammet Maghjälpen.


     


    Tävlingen pågår den 22-29 mars och vinnaren utses av en jury på Familjeliv.


    Läs fullständiga tävlingsregler här


     



    Bli kvitt med mammamagen en gång för alla! Maghjälpen är ett 8 veckors individuellt anpassat kost- och träningsprogram. Det passar både dig som är nybliven mamma som behöver veta hur du kan komma igång med träningen som det passar dig som misstänker att dina magmuskler inte läkt ihop ordentligt efter graviditeten.

    Du kommer att få personlig hjälp, där träningsprogram och recept noga utarbetas efter dina behov. Till recepten kommer du få veta hur du kan anpassa maten efter dig, ammande eller inte, samt övriga familjemedlemmar om du så önskar.


    Varje vecka återkopplar du till mig om din kost och träning och jag ger dig alltid personlig feedback, du behöver alltså ha tillgång till internet för att kunna använda tjänsten.


    Vinsten måste utnyttjas under 2012.


    Vinstvärde: 1350 kr


    Gilla gärna Föräldrafitness på Facebook: www.facebook.com/Foraldrafitness


     


     Lycka till! {#emotions_dlg.flower}




     


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-03-22 10:48
    Har du en fråga till Elmina?
    Du kan ställa den redan nu i vårt expertforum
    www.familjeliv.se/Forum-15-439
  • Svar på tråden Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!
  • Äldre 28 Mar 18:36
    #71

    Jag hade velat delta, men efter att ha sett er andras bidrag så känner jag att jag står över denna och önskar er lycka till. Känns som att många av er verkligen är värda detta pris och jag håller tummarna för er att ni når ert mål, oavsett om ni vinner eller inte!!


    (_¸.?*♥ 21/8 -05 ♥ 12/2 -09 ♥*?.,_)
  • Äldre 28 Mar 20:43
    #72


    Mina barn är nu 6,5 och 3,5 år, och sedan den lilla var 3 veckor gammal har jag försökt att bli av med min mamma-mage.
    Så denna tävling känns verkligen som att jag behöver vinna, så att jag äntligen kan få hjälp med att få bort den slappa och stora magen.

    Förra sommaren cyklade jag som en galning fram och tillbaka till jobbet (ca 1,5 mil), dessutom gick jag till gymmet så ofta jag hann! Men det hjälpte inte!
    Lutar jag mig framåt så hänger magen dessutom.... supersexigt i sommar när man gärna slipper bada i vassen....      

    Jag behöver verkligen hjälp och är grymt motiverad att köra stenhårt om jag vinner!!!
     
    ♥ ♥ ♥ A-05 ♥ A-08 ♥ ♥ ♥
  • MalinT­obias
    Äldre 29 Mar 00:04
    #73


    Jag vill mer än gärna få veck min mamma mage (och såklart övervikten i sig,) detta kommer bli en fantastiskt resa om jag får vara med.
    2010-11-20 föddes mitt första barn och jag hade totalt gått upp 35kg.
    2012-01-11 föddes min senaste ängel och där gick jag upp 13kg.
    Jag vart en liten tjockis och folk tror att jag fortfarande är gravid när som ser mig.   
    Att vara 22 år och se ut såhär är det värsta jag varit med om, vill bli en frisk och snygg tjej som förut ;)

    Skam den som ger sig!!
    /malin 
  • LoveLi­fe
    Äldre 29 Mar 00:24
    #74

    "Mamma din mage är så gosig så jag vill dega med den!" Det brukar min 4 åring säga...
    Barn är så (h)ärliga!  Sanningen är dock inte lika härlig...




      Gravid? Nej så kul ska vi inte ha det... Men det ser tyvärr så ut...
    Är tvåbarnsmamma, min yngsta är 10 månader, men min mage står fortfarande stolt rakt ut! 
     
    Har lyckats bli av med alla gravidkilon men behöver verkligen hjälp att hitta min PLATTA MAGE igen! Snälla hjälp mig!?
    Jag är SÅ redo att ta tag i det NU!!! Jag skulle bli så glad om jag vann att endorfinet skulle räcka till alla 8 veckor! :)
     

  • preber
    Äldre 29 Mar 09:30
    #75



    Förändring....

    Förändring skedde i magen för ungefär 1 år sedan då jag blev gravid. Ett litet liv hade skapats! :) Det lilla livet växte och den blivande mamman fick mer och mer ont i fogarna och benen, träning var uteslutet och sjukskrivning var ett faktum.. :(
    Förlossningen satte sen igång två veckor övertiden och höll på i 44 timmar.  Tyvärr låg han snett och stångade huvudet mot mitt bäcken. Men till slut kom vår efterlängtade älskade prins med sugklocka! :D Då förlossningen var en aning dramatisk förlorade jag 2.5 liter blod och vi blev kvar på BB en tid.. :( Både min och sonens återhämtning tog lång tid och återigen ingen träning... Prinsen vår är nu 6 månader och bland all stress har jag försökt mig på träning och nyttigare föda men inspirationen har trutit och jag söker med ljus och lykta efter stöd, hjälp och ny inspiration för att få upp min motivation igen. Resan har varit lång och jag känner att det är dags att vända blad, därav min vädjan om hjälp. Ny form av träning, ny kost, ny kraft och ny underbar känsla men samma mamma i en ny kropp!
  • Äldre 29 Mar 10:35
    #76

    Detta var jag en månad innan jag fick den bästa nyheten, jag var gravid. Men att ha kommit hit 2007 tog mig tid, hade varit jojobantare mestadelen av mitt liv och pendlat mellan 80kg och 55 kg, till slut lärde jag mig att kombinera bra kost och att älska träning, all form av träning, tränade 5-6 dagar i veckan för att det är såååå kul....


    Gick upp totalt 35kg med min första dotter och jag gick ner 35 med mycket träning, med andra flickan gick jag upp 35 kg igen och har gått ner 32 kg nu när hon är 7 månader, men magen är kvar och har lite slut på ideer på hur jag ska träna för att få bästa resultat. Är sjukt motiverad och är otroligt disciplinerad, så jag vet att jag kan klara det men behöver hjälp på traven....



     

  • Ninnie­81
    Äldre 29 Mar 11:32
    #77



     


    Oj, detta vore ett superfint pris att vinna.

    Varför ja skulle vilja vinna är för att ja fått 3 små prinsar -07, -09 och -10 och fortfarande ser min mage ut som kom och hjälp mig. Skulle vara underbart att kunna komma iform till mitt bröllop som nu är den 20:e juli. Att få känna sig extra vacker och inte behöva känna att magen och allt runt om den bara hänger och putar ut under klänningen. Som brud vill man känna sig extra vacker på sin stora dag men som de är nu så är ja inte ens motiverad över att prova brudklänning för ja vet att allt kommer se hemskt ut när ja ser ut såhär. =(

    Ska hålla tummarna och tårna så hårt att de bli blå. För ja vill verkligen vinna detta ( som alla andra här =) )     

      
  • Ninnie­81
    Äldre 29 Mar 12:26
    #78

    kom på att om man skulle ha den turen att vinna så är de fel e-mail här.. ska vara [email protected] =)

  • Äldre 29 Mar 13:12
    #79

    Jag vill vinna för att mitt problem är inte främst utseendemässigt (även om det inte är särskilt roligt att se ut som om man var gravid i fjärde månaden,se nedan) utan jag vill vinna för att slippa ha konstant ont i ryggen vilket gör att jag inte kan göra allt jag vill. 


  • linalo­tta
    Äldre 29 Mar 13:32
    #80



    Va? Vems mage är det där?

    Jag tittar mig i spegeln varje dag och känner att det är konstigt hur man lär sig att kolla på sin egen kropp så selektivt som jag gör. Jag blåser håret och sminkar mig och känner att det här blir en bra dag men sedan kollar jag inte längre ner än den översta hakan. Jag vill inte se att min andra haka kommer i tätt följd på den första, jag vill inte se min jättestora mage som fortfarande ser ut att vara fylld med barn. Jag tittar bara på mig själv i ansiktshöjd för att slipa skämmas över mig själv.

    Min första fina stora kille är nu 6 år och min lilla tjej är ganska precis sju månader. Min stora kille brukar säga att "mammas mage är den mjukaste han vet och att han tycker om att ligga på den för att den är så stor och mjuk". Som sagt, det är rart av honom men i hjärtat så gråter man över hur man låtat det gå så långt med extrakilon på extrakilon. Mina barn är verkligen det finaste jag någonsin har gjort och jag blir tårögd då jag tittar på dom ibland för att det är så fantastiskt att dom äntligen är här. Det är två fina IVF barn men nio behandlingar av hormoner har gjort sitt både på kroppen, i börsen och i själen. Jag har i åtta år bara levt för att kunna bli med barn och glömt bort mig själv. Så nu är det dags att göra något åt detta. Nu är det min tur! Nu är det min tur att stolt kunna titta på mig själv och både kunna känna mig som världens gladaste och bästaste mamma i både mina egen och mina barns ögon. Jag vill slippa ha ont i ryggen varje dag, vakna med värk på nätterna och verkligen känna att jag orkar vara den mamma som dom förtjänar!!

    Nu jädrar är det dags. Jag håller mina tummar så hårt att det förbränns några kalorier av bara det och hoppas att detta inlägg kommer att bli starten på ett nytt , gladare och lättare liv!
Svar på tråden Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!