• Forumvärd

    VIP- vi har testat positivt

    Hejsan!

    Här är en tråd för VIP som har testat positivt. Solig
    Skriv gärna och berätta om er resa!

  • Svar på tråden VIP- vi har testat positivt
  • Limazzin

    Igår va jag på VUL (v9) och det va härligt att se hjärtat ticka.. Nu känns det lite mer på riktigt!!

    Tyvärr så var glädjen kortvarig för samtidigt som jag kom hem från mitt roliga läkarbesök så fick jag sms från min bästa vän som var gravid 2 v före mig.. Hon hade varit på akuten hela morgonen och fått missfall... Vecka 11...

    Livet är Orättvist..

  • Josefajne

    Hejsan Allihopa ! 

    Går imorgon in i v.26 (25+0) Tiden går sjukt snabbt nu!  Var igår inne på MVC och fick moderskapsintyget och lyssnade på "lillebrors" hjärta :) Så nu är det bara att börja planera för när man ska börja sin mamma ledighet !

    Gått upp 9 kg och SF-måttet var över medel .. så jag har en STOR mage redan!  Mannens syster har BF om 3 dagar och är bara lite större än mig .. jag kommer se ut som en flygande ballong när jag ska föda ju xD haha! 
      
       

  • Mamma33

    Limazzin: Tråkigt för din vän, det har även hänt en vän till mig nyss fast i v. 6...

    Är själv i v. 22 och njuter av semester drygt två veckor till:) Men längtar massor nu till nedkomsten, känns som det är alldeles för länge kvar.)

    Hoppas ni har en härlig sommar alla! Här i Norrland är det sol

  • mallan89

    Hej igen!
    Har nu varit på RUL och blev flyttad till BF 13dec så ett december barn blir de. Fick även reda på att det blir en liten pojke så nu är vi i full gång och funderar på namn. Har ni kommit fram till några namn? Vill ha ett kortare namn 4-5bokstäver.
    Har även fått reda på att jag har B12 brist och mår därför så underligt fick tabletter så nu har jag mått bättre i några dagar. 
    Hoppas ni får njuta av sommar och sol för de gör jagGlad   

  • LittleMissL

    Åh vad jag väntar och längtar till TUL! Det bör komma nu i Augusti. Ska bli såå kul att få se vårt lilla hjärtegryn igen. Hjärta

  • Limazzin

    Har nu gått in i vecka 11 å längtar oerhört tills om två veckor då vi ska göra kub-test inkl ultraljud.. Då har det passerat de kritiska 12 v och då kommer vi ju få se om hjärtat fortfarande slår...

  • jagjag4

    Gick in i v 29 idag, vart tar tiden vägen? Går såå fort och peppar peppar smärtfritt :) snart är vår kille här!! :)

  • Josefajne

    Då har man fått konstaterat av sjukgymnast att man har foglossning .. Fick man inget första graviditeten så ska man väl få allt denna gången :/ Har köpt foglossningsbälte och fått låna TENS att sätta på ryggen för att minska smärtan, den används flitigt kan jag berätta. Hoppas ni andra mår bra :) Bara 91 dagar kvar till BF

  • Madelene 207

    Har varit in på ultraljud idag, det var jättespännande! Full fart på den lille! :) Datumet blev justerat till den 21 december, så vi får väl se om vi får fira jul på BB eller om man får fira hemma. Har ju fått två veckor tidigare än utsatt datum med mina två tidigare grabbar, men det är väl ingen garanti att man får tidigare den här gången också!

    Försöker ju blogga också, så om Ni vill läsa mera så hoppas jag att Ni kan hitta bloggen här:

    www.familjeliv.se/Bloggar-3-53/b129008.html

Svar på tråden VIP- vi har testat positivt