• Forumvärd

    VIP- vi har testat positivt

    Hejsan!

    Här är en tråd för VIP som har testat positivt. Solig
    Skriv gärna och berätta om er resa!

  • Svar på tråden VIP- vi har testat positivt
  • anli85

    Hej på er!

    Tog ett test idag på morgonen och äntligen är det efterlängtade plusset här Skrattande
    Visade vecka 1-2 så väldigt tidigt men ändå ett + 

    Tyckte det var så konstigt att mensen inte hade kommit igång än, har haft lite missfärgade flytningar i 4 dagar men inte blivit någonting mer än så och nu har dom upphört. Så tyckte att det var bra att testa iaf

    Har kännt mig lite konstig i kroppen ett tag, blivit lite snurrig när jag rört mig för fort och andfådd. Har rätt bra kondis i vanliga fall och nu blivit tröttare än vanligt när man varit ute o rört sig.

    Trodde inte att det skulle bli något denna månad då förutsättningarna för att försöka inte var dom bästa runt ÄL. Men tydligen så funkade det på det enda försöket som blev då

    Är så glad!!!!
    Väntar nu bara på att mannen ska komma hem från jobbet så jag kna berätta den glada nyheten          

  • anli85

    Är ju lite "färsk" här inne och ni har väl redan diskuterat hur det var i början av graviditeten.
    Har lite rosaaktiga/bruna flytningar men barnmorskan sa att det inte var konstigt. Men sen så känner jag av lite i livmodern, känns som mensvärk fast inte lika intensivt. Har någon av er haft liknande?

  • Annie Sc

    Jag hade oxå liknande mensvärk de första 2-3 veckorna efter pluset. Hade inga flytningar, men det verkar vara ganska vanligt att ha det så det är nog inget konstigt som din BM sa.

  • Limazzin

    Jag hade ganska mkt "mensvärk" de första 10 veckorna, nu (v 14) så kommer det ibland men barnmorskan plus min "gravid-bok" säger att det är normalt :) hade inte heller flytningar men har vänner som hade det..

    Så spännande!! Hoppas du kommer må bra nu, annars får du ventilera här så stöttar vi varann :)

    Nattinatt

  • Mamma33

    Grattis igen anli85!!!

    Är själv i v. 26 nu och mår rätt ok, dock lite foglosssning och ont i svanskotan. Har också ett kontorsjobb, men jag kommer inte orka jobba tiden ut... Så vi får se hur jag löser det med föräldrarpenning och så, för det är nog inte så stor chans att jag får havandeskapspenning...

    Ha en härlig söndag! Själv ska jag nu på Rix FM show på Götaplatsen sista dagen på Kulturkalaset här i Göteborg:) Min son kommer älska alla artister

  • Madelene 207

    Foglossning är inte kul. Jag har nu gått in i vecka 24, och har ganska mycket känning av foglossning. Tror att det blivit värre för varje graviditet. Men jag hoppas att det inte kommer att vara så här hela tiden ut! Jag sitter också på kontor och jobbar, så man ska väl försöka klara av att jobba så länge som möjligt, men det är ju faktiskt ganska jobbigt att bara sitta också. Försöker stå ibland också, då jag har höj- och sänkbart bord, men det orkar jag inte så länge heller.

    I övrigt går det bra, har inte gått upp något mera än de 5 kg jag gick upp ganska fort. Men jag känner mig större i alla fall. Magen växer, och livet därinne är väldigt livlig! Än så länge är det väl tillräckligt med plats för att göra en massa kullerbyttor och volter! Känns bra dock i alla fall, jag trivs med att känna barnet! :)

Svar på tråden VIP- vi har testat positivt