• Happymom

    Ser du yngre ut än vad du är?

    Jag är nyfiken på det här, därför att jag själv ofta blir tagen för att vara mycket yngre än vad jag är. Tycker själv att jag ser ut som en ganska normal 30-åring, men tror att rösten påverkar. Har hört mig själv och låter som en flicka 15-års åldern.

    Hör ganska många som ofta blir tagna för yngre än vad de är och undrar om det kanske är så att folk generellt inte åldras utseendemässigt på samma sätt idag, tack vare att de flesta tränar och tar hand om sig, pluss alla produkter och dylikt som finns att ta till.  

    Vad tror ni? 

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Ser du yngre ut än vad du är?
  • StarStruck

    Jag har aldrig fått visa leg på krogen, det värsta var när jag  skulle ut med mina 7 och 9 år äldre systrar och deras 13 år äldre kompisar som fick visa leg men inte jag, jag var då 19 år...tack för den!

  • Mrs Green
    La Lola skrev 2012-03-23 12:14:44 följande:
    Själv brukar jag skylla på min övervikt. Spänt skinn...
    För mig är det både och Runda kinder och knappt några rynkor eftersom jag inte gillar att vara i solen gör att de flesta inte tror att jag är (snart) 43 år.
  • Superbia
    piikachuu skrev 2012-03-23 12:16:59 följande:
    Jag är 26 och får alltid visa leg när jag ska köpa energidryck (16-18 årsgräns). Börjar bli lite pinsamt :P
    Haha, ja ibland är det ingen komplimang. Har blivit frågad om jag ska åka på hel eller halv biljett på bussen av chauffören ett par gånger. Gränsen går väl där vid 15-16 nånting har jag för mig. DET är nästan inte ens roligt.
    ♥ Morten & Vidar 091029 ♥ Knut 110531 ♥ BF 120909
  • lövet2

    En bra dag ser jag yngre ut och en dålig dag ser jag äldre ut. I genomsnitt tar nog folk mig för rätt ålder.

  • Sinne12

    Fått höra det sen i tonåren och hör det än. Är 35. Får ofta visa leg både för att köpa cigg och på systemet.

    Åkte på barnbiljett (upp till 13 år) när jag var 22, utan att de ens frågade barn eller vuxen, jag sa var jag ville åka och de slog in barnpris...  Kommer inte in på krogen utan leg no matter what och oavsett åldersgräns. Blev anklagad för att ha falskleg ganska ofta när jag var yngre.

    Folk gissar jag är max 25 om de inte vet (t ex nyanställda på jobbet och sådär). Nuvarande partner som är 38 har fått en hel del gliringar efter att presenterat mig för kompisar om "Jaså, börjat ragga lammkött/är hon inte VÄL ung för dig" osv.

    När partner, jag och hans 2 barn (8 och 11) var på en aktivitet antogs han ha tre barn *fräs!* osv

    Sjukt jobbigt sådana lägen om sista ex, men i övrigt så brukar jag bara ta det som en komplimang och tänka att "Vänta ni tills jag är 45 och ser ut som 35, då jäklar. Ha!" ;P

  • hoppipannkakan

    Är 30, får jämt visa leg på systemet och när man köper cigg. Ibland på krogen.
    Folk brukar gissa att jag är runt 25. När jag var tonåring behövde jag aldrig visa leg och alla trodde jag var äldre än jag var, undrar om jag blivit yngre med åren  

  • Vanilla ice queen

    Ja uppenbarligen. Jag måste alltid vissa leg när jag köper öl på Ica eller ska ut på krogen. Folk brukar bli ganska chockade när jag säger hur gammal jag är. Bara tacka å vara glad för det

Svar på tråden Ser du yngre ut än vad du är?