Inlägg från: Anonym (Kille30) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille30)

    Har ni onanerat idag?

    Ja! I duschen runkade jag i morse och gav mig själv en ruined orgasm. Dvs jag slutade precis innan jag fick orgasm men att jag ändå ejakulerade.

    Jag tycker det är lite småhärligt ibland när man bara sprutar men ändå inte får orgasm. Då kan man fortsätta dagen med att vara lite småkåt plus att man ändå fått tömma pungen.

    Det är ju lite skönt att vara kåt med, ellerhur? :)

  • Anonym (Kille30)

    Ja, drog en ruined orgasm vid 08:15 på toan. Vill inte förstöra kåtheten med en orgasm utan tömde bara pungen lite för att "lätta på trycket" tills ikväll då gumman ska få en omgång.

  • Anonym (Kille30)

    Nej inte jag men min tjej fick onanera inför mig i morse. Jag sa att jag ville se henne komma själv. Hon fick ligga naken på sängen och jag hade kläder och satt på en stol bredvid. Hon skötte sig perfekt även om hon kände sig utelämnad och uttittad. Men hon kom i en hård orgasm och både hon och jag var nöjda efteråt!

  • Anonym (Kille30)

    Japp - gav mig dock inte tillåtelse att komma. Är så skönt att vara sprängkåt!

  • Anonym (Kille30)

    Gör det nu. Dock lommar jag inte tillåta mig att komma. Jag håller mig tills ikväll då jag förhoppningsvis kommer att tömma pungen för första gången på en vecka. Jag brukar inte hålla upp så länge men nu har det blivit så av olika anledningar.

    Jag tycker det är skönt att runka tills man är riiiktigt nära för att direkt avbryta. Då är man kåt under en lång tid. Mind fucking.

  • Anonym (Kille30)
    Anonym (kuken) skrev 2014-05-10 01:45:26 följande:
    Japp, jag tänkte på kollegor på jobbet som jag skulle vilja ligga med och sedan sprutade jag en stor sats... de var nice :D



    Grattis till inlägg 5000 i tråden!
  • Anonym (Kille30)

    Tjejen drog iväg en sväng - runkade upp den till gränsen till orgasm tre gånger sedan fick det vara bra för idag - ingen orgasm men en skön känsla i kroppen av en skön runk. Hade jag kommit hade jag nog varit för avslappnad nu. Är skönt att vara på tårna och otillfredsställd. :)

  • Anonym (Kille30)

    Ja, just nu. Tjejen somnade efter två glas rödvin och jag som hade hoppats på lite analsex ikväll. Istället får man ligga och runka. Typiskt!

  • Anonym (Kille30)

    Har runkat men inte tömt påsen. Inte på 5-6 dagar faktiskt. Är lite skönt att inte tömma så ofta. Går och är småkåt och får ett jädra morgonstånd varje morgon. :)

  • Anonym (Kille30)
    HäckHäxan skrev 2015-07-03 19:21:00 följande:

    Fan jag vill också vara man, så jävla enkelt för er ju!


    Och hur svårt är det för er kvinnor att stoppa ner handen och klittra då? Ni behöver inte ens fundera vart satsen ska landa någonstans utan ni kan i mitt tycke få orgasm överallt så länge ni kan vara någorlunda neutral när ni kommer så ni inte röjer er.
Svar på tråden Har ni onanerat idag?