Inlägg från: Anonym (Kille30) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille30)

    Har ni onanerat idag?

    Hårfagre skrev 2018-07-26 23:21:08 följande:

    Min favoritleksak, fyller baken helt medan jag runkar av penis.


    Såg trevlig ut den där, är den typ 18-20cm?
  • Anonym (Kille30)

    Inget runk men jag har jordens morgonstånd just nu. 08:36

  • Anonym (Kille30)

    Nej, nu var det ett par dagar sedan. Skönt att vara kåt och otillfredsställd med. Kuken reagerar på minsta lilla. , lite hud, lite kroppskontakt eller lite osunda tankar så har man stånd.

  • Anonym (Kille30)

    Jag onanerade åt min flickvän i morse. Väckte henne med lite lätta smekningar över trosorna. När hon efter en stund vaknat och särade på benen gled mina fingrar in under trosorna och jag masserade hennes klitta tills hon kom i en skön orgasm. Pussade henne på kinden och gick upp och fixade frukost till henne. När hon kom till köket såg hon väldigt nöjd ut och jag tror hennes dag började rätt så bra.

  • Anonym (Kille30)

    Gjorde det för 1h sedan. Glidmedel och en stor dong gjorde susen.

  • Anonym (Kille30)

    Ja, jag har onanerat men inte åt mig själv utan åt min tjej.

    Imorse kröp jag in under hennes täcke och började smeka utanpå trosorna. Efter ett tag så särade hon på benen och gav mig tillgång till hennes fitta. Jag började massera klitoris och och efter en 5 minuter kanske så kom hon i en ganska hård orgasm.

    Hon rörde inte mig en gång och låg bara och lät mig onanera henne. Hon var nöjd efteråt och det var även jag. Jag gillar verkligen att ge henne orgasmer och att se henne njuta.

  • Anonym (Kille30)

    Onanerade igår, säkert i en timma men tillät mig inte att få orgasm. Den spar jag till ett bättre tillfälle när min tjej är med.

  • Anonym (Kille30)

    Bakgrund. Hade inte kommit på några dagar.

    La mig på sängen och kollade på lite porrfilm, kände att jag inte kunde runka för då skule jag komma på direkten. Tog istället fram en dong, naturtrogen dildo och klämde fast den mellan benen och började runka den istället. Döm om min förvåning när jag efter en stund får fantomkänslor och känner att jag kommer att få orgasm om jag fortsätter runka. Jag sprutade rakt i mina kalsonger utan att röra min kuk utan av att jag runkade av en dildo. Helt otrolig faktiskt.

  • Anonym (Kille30)
    Dr Börje skrev 2019-04-05 08:13:43 följande:

    Ursäkta men....

    Känner ni inte er en aning fåniga? Ett gäng män som sitter och skriver till varandra att ni har, ska, eller håller på och runkar. Eller är ni bögar?


    Definiera vad du tycker en bög är så kan jag svara.
  • Anonym (Kille30)

    Svar nej! Jag har inte runkat idag, inte heller igår och jag vet inte om jag kommer runka imorgon. Varför? För att jag kan!

Svar på tråden Har ni onanerat idag?