Inlägg från: Emma väntar |Visa alla inlägg
  • Emma väntar

    Bebis " krystar" i sömnen

    Har en flicka på 2 v som " krystar" i sömnen. Låter som hon ska bajsa och så drar hon upp benen mot magen. Detta gör hon allt från ngn gång i minuten till ngn gång i halvtimmen. I mina öron låter det som om hon har ont i magen, men hon vaknar inte och skriker av det. Har tagit upp detta på BVC som menar att vissa barn låter så. Ljuden gör att jag ligger på helspänn hela nätterna och knappt kan sova. Jag kan inte lägga henne i egen säng/ rum eftersom hon då vaknar direkt. Någon som känner igen sig och har barn som låter likadant?

  • Svar på tråden Bebis " krystar" i sömnen
  • Emma väntar

    Jag helammar. Har precis börjat med sempers magdroppar för att se om det hjälper. Jag använder öronproppar och lämnar över så hon ligger bredvid maken ibland så jag får sova lite bättre. Skrek era " krystande" barn mycket? Kunde de sova själva på nätterna/ dagarma?

  • Emma väntar

    Tack för svar och tips! Skönt att höra att inte alla bebisar som krystar måste skrika mkt. Har en son på 3 år som hade kolik och skrek flera timmar varje kväll och sov jöttedåligt. Det började efter några veckor. Så min rädsla är att hennes krystande ska övergå i ngn sorts kolik, det var riktigt jobbigt. Jag har köpt windi pysventil men inte provat dem ännu.

Svar på tråden Bebis " krystar" i sömnen