• mom2012

    Bebis " krystar" i sömnen

    Min bebis på 4 veckor gör precis på samma sätt. Det blev även värre vid 3 veckors ålder i samband med att det kom enormt mycket hormonplitor och det blev som några av er skriver värre med miniform. Vi testar också strikt mjölkfritt men upplever att det faktiskt blivit sämre.... På BB åt jag allt utom att jag undvek att dricka ren mjölk. Dagen jag åkte hem testade jag dricka ett glas mjölk på morgonen. Sedan dess har magen krånglat.
    Vi testade semper magdroppar men BVC sa att oljebaserade droppar kan ge knip I magen. Gäller även D-dropparna ni får från BVC. Det finns vattenbaserade D-droppar på apoteket men de får man inte gratis som på BVC.
    Dottern krystar och knorrar hela natten fram tills 6 då mannen tar henne och hon bajsar och sen sover hon lugnt till 10 på förmiddagen. Det är smått hopplöst. Så fort jag ammat henne så börjar knorrandet........
    Kanske ska göra som en av er, att testa miniform igen.
    Som jag minns det så blev min äldre dotter bättre I magen så fort vi började med smakportioner så att magen fick något att jobba med.
    Jag åt även 2 dygn bara valjegrova, mjölkfritt smör och kokt skinka. Då var magen som en dröm och dottern var glad och nöjd och bajsade utan skrik och gnäll regelbundet.
    Det är jobbigt att inte få sova ordentligt men det ordnar väl till sig

Svar på tråden Bebis " krystar" i sömnen