Inlägg från: intetnyttpåplusfronten |Visa alla inlägg
  • intetnyttpåplusfronten

    faror med dermaroller (läs om ni behandlar er själva)

    Ts, ditt inlägg om "farorna" verkar mest vara baserat på hörsägen?
    Och denna person som du citerat verkar mest vilja skrämmas och vara bitter över alla kunder hon förlorar och på vilka dyra pengar hon lagt ner på en utbildning som inte behövs ;)

    De som jag har pratat med sedan igår har fått bra resultat, och jag kommer att göra som dem. Jag har en 3mm roller, kostade 189kr på tradera, titan nålar. Kommer att tvätta huden med tvål och vatten före behandling och sedan koka rollern en gång i veckan, och sedan kommer jag rolla med ett lagomt tryck ca 3ggr i veckan. :))

    millimetern på rollers har förresten med tjockleken på nålarna att göra, inte med hur djupt man kommer ner :) 


    Om du har något vettigt att säga så är du på fel forum.
  • intetnyttpåplusfronten

    Läser i en annan tråd, då var det en tjej som rollade en gång i månaden i ett halvår utan resultat, sen rollade hon varje dag - paus på helgen - och sen varje dag igen - paus i en vecka och då fick hon jättefina resultat efter bara ett par månader!

    Jag tror inte heller man ska rolla för ofta, men inte heller för sällan. Meningen är ju att man ska ta i sönder bristningarna helt och låta ny hud komma dit, om man bara gör en gång i månaden så tar man inte sönder dem helt utan bara lite och sen hinner de läka ihop igen nästan helt utan förbättring, så då tar det längre tid. 


    Om du har något vettigt att säga så är du på fel forum.
Svar på tråden faror med dermaroller (läs om ni behandlar er själva)