• sagapo

    Hur går jag tillväga?

    Jag är en ensamstående kvinna som vill påbörja insemination i höst då jag gått klart skolan och inte behövs lika intensivt på jobbet längre, jag har kontaktat vitanova i Danmark och dom känns rätt för mig, jag har även kollat på flyg och boende i närheten av kliniken, hotell Danmark tror jag det hette, jag vill göra två inseminationer i samma cykel, men är det nödvändigt? Gissar att det i alla fall inte kan skada? Någon som rekommenderar akupunktur i samband med inseminationen? Det finns ju vissa prover man måste ta innan, är det någon som vet en singelvänlig gyn i jämtland? Helst runt Östersund. Vad är nästa steg i planeringen? Är det bara tuta och köra sen eller?

  • Svar på tråden Hur går jag tillväga?
  • sagapo

    Okej, menar du gyn på sjukhuset då eller? Vad kostar det? Okej, vad har cfc för hemsida då? Vad händer sen i min planering? Ta proverna och sen åka ner när det är ägglossning eller?

  • sagapo

    Okej, men vad kostar själva testerna om man gör dom på sjukhuset då? Måste jag göra testerna inom en viss tid innan första insemineringen eller skulle jag kunna göra testerna nu men vänta med insemineringen tills i oktober?

  • sagapo

    Okej, gud vad bra! Hur har du gjort med betalningen och så, har du fört över pengar via banken eller?

Svar på tråden Hur går jag tillväga?