• Rosenöga

    Vårbilder! Tävla om kamera från Canon värd 8000:-

    Underbart! Detta ser ut som ett gammeldags vykort.

    onepartofme

    Min dotter, tre och ett halvt år busar bland vitsipporna!


  • Rosenöga
    Nelah, vilken kul bild. Passar i Knep och knåp. Hur många änder kan du hitta på bilden?

    Först såg jag bara mamman. Det var "skyddande likhet" med marken. 
  • Rosenöga
    Blöjor111111 skrev 2012-05-08 14:13:07 följande:
    Precis så ifrågasätter jag Karin 156 äkthet i bilden med fåglarna. Dessa små saknade fjädrar vid vingarna, vilket gör att de inte kan flyga. Dessa verkar vara ungar till vattenfåglar eftersom tittar man på fötterna ser man att vi har att göra med vattenlevande fåglar. Boet som finns på bilden finns knappast vattenlevande fåglar i. Stackarna kan ha dött efter att ha ramlat ner.

    Säger inte att det är så men verkar vara konstigt.

    Vattenlevande fåglar kan väl bygga i holkar? Man ser ofta lågt sittande holkar nära vattnet. Jag har för mig att de hoppar rakt ner i vattnet och börjar simma i så fall.

    Vad jag tycker verkar speciellt är deras riktning. Hur kan båda kommit från hålet och hur kan de ha hoppat samtidigt.  

    Jättefin bild i alla fall och de andra fågelbilderna var jättebra också. 
  • Rosenöga
    Lonlely Wolf skrev 2012-05-13 16:07:33 följande:
    Jag har en undran om den som kommer i finalen bland det 10 bästa bilderna inte är med i Facebook kommer den bilden ju att få mindre röster än dem som har massor med vänner på Facebook. Käns lite orättvist att FL blandar Facebook på sina tävlingar. FL bör har sin egen jury som bedömmer bilderna.

    Är ni alla med i Facebook?????!!!!!!!

    Jag är inte det och kommer aldrig gå med på Facebook

    Vad tycker ni andra........
    En till här som aldrig kommer gå med i Facebook. Men allt mer knyts dit och snart kan man väl varken skita eller äta om man inte är med.

    Varje dag är jag inne här och njuter av alla underbara bilder. Alla är värda att vinna men bara en kan vinna kameran. Men kom ihåg att bara genom att lägga in era finaste vårbilder har ni fått andra att må bra. Jag tycker detta är den bästa tråd någonsin på Fl. Tack så jättemycket för att ni delar med er och ger mig som betraktare vårkänslor.  
  • Rosenöga
    Lonlely Wolf skrev 2012-05-14 00:18:08 följande:
    Ja det känns som man blir tvingad att gå med i Facebook, men jag värgrar.

    Håller med om att det är härligt att se alla fina vårbilder och hoppas att FL har flera foto  tävlingar det beöver inte alltid vara dyra saker man tävlar om, men jag skulle nog vara den gladaste av alla om jag vann denna fina kamera som jag skulle vara ute och ta massor med bilder med. jag har fotograferat sen jag var liten, men har aldrig ägt en bra kamera.

    Ja, egentligen är det lite synd att den som tar bästa bilden får en jättefin kamera. Det borde kanske vara den som tar dåliga. Ju bättre utrustning man har, desto bättre bilder. Men det krävs något extra för att vinna, inte bara tekniken utan det måste ofta vara något som ger liv i bilden.

    Men vad jag menar är att det har inte varit förgäves om man inte vinner. Jag och många fler har blivit glada av alla fina, barn, djur blommor och allt annat som finns inskickat.  
Svar på tråden Vårbilder! Tävla om kamera från Canon värd 8000:-