• Madame Mom

    Vårbilder! Rösta fram din favorit!

    3, 4, 9 och 10 är väl de bilder som faktiskt visar på vår...  Visst är de andra också fina, men inte typiskt "våriga".
    Röstar på 9:an

  • Madame Mom
    kranser skrev 2012-05-16 22:41:26 följande:
    På vilket sätt är ex 3an en vårbild?
    Ja, jag tolkade bilden som vår i alla fall...  I bakgrunden så har det inte blivit riktigt grönt än..  fortfarande lite kyligt ser man på barnens klädsel..  solglasögonen för den ofta ganska starka vårsolen.. och så gungpremiären är ju på våren...  :)
  • Madame Mom
    Sniffy skrev 2012-05-17 16:01:20 följande:
    Erkänn det var dom löjliga rosa solglasögonen som gjorde det till en "vårbild"..Bild ett är pojken också "avklädd" ingen vinteroverall, men en tydlig vårsol.

    löjlig diskussion, tar den gärna här om moderatorerna/redaktionen går med på att göra tråden till det..avvaktar svar.-   
    Annars kan du ju bara starta en annan tråd där du kan tala om för att vad som är rätt och fel eftersom du uppenbarligen anser dig veta bättre än andra som har åsikter i tråden...
  • Madame Mom
    Sniffy skrev 2012-05-17 17:22:52 följande:
    Detta är en omröstning tråd gumman..eller ska jag skriva lilla fröken. Det är snarare dom andra som ska starta en ny tråd och beklaga sig, helt opassande att komma med ogrundade angrepp för sådant dom inte förstår sig på.

    Madame Mom...det säger väl allt om vad du har att komma med..

    kram lilla fröken.    
    Gulligt inlägg..  Vill bara säga att du gärna får kalla mig lilla fröken om du önskar det..  Men om du inbillar dig att jag blir irriterad över din nedlåtande ton, så tror du fel...
    Och ja..  Madame Mom..  ett namn jag valt eftersom jag till stor del är mamma...  Sniffy...? Vet inte om det är ett namn som påvisar på nån större visdom, men vad vet jag...  Jag heter ju bara MadameMom..
    Tjingeling du vise!
Svar på tråden Vårbilder! Rösta fram din favorit!