Forum Pappaledighet - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ensam ?

  Tor 19 jan 2006 09:22 Läst 1735 gånger Totalt 5 svar
  Tor 19 jan 2006 09:22

  E det fler än jag som tycker att det kan bli lite ensamt att gå hemma när man e pappa ledig ??
  Häromkring där jag bor ( österlen) vet jag inte en enda pappa till som går pappa ledig utan det är bara en massa morsor ! Visst det e kul det med.......
  Hade varit kul att lära känna fler farsor ! :)

 • Tor 19 jan 2006 09:33 #1

  PS. även pappor som inte bor i skåne/österlen, kul att utbytta lite information bara :)

 • Lör 21 jan 2006 22:58 #2

  Jag gav upp hoppet om att träffa pappor efter nån månad..
  Det kändes som att dom pappor jag umgicks med bara gick och väntade på att deras barn skulle sova så dom fick pula med sina egna projekt;=)
  Vill nog ändå slå ett slag för öppnaförskolan, tyckte det gav mycket att gå dit!

 • KEFFMA­N
  Visa endast
  Sön 22 jan 2006 02:43 #3

  Rodge: man är en ganska ensam företeelse som ensamstående farsa, det är bara att inse det. Lev som du brukar, ta med dig ditt barn dit du kan och njut av varenda sekund, det du gör idag kommer du att få mångfalt igen i framtiden...

 • Lasse maj
  Visa endast
  Tis 7 feb 2006 11:50 #4

  Ja jag tycker med att det hade varit trevligt den dagen då man ska vara pappaledig att det finns fler pappor som är ledig i mitten av maj i helsingborg. Då hade det varit trevligt att man kunde träffas innan och lära känna varanndra.

 • Tor 9 feb 2006 09:08 #5

  Det är nog ganska lika för de flesta killar. Det är fortf mest mammor som är hemma och killarna är hemma någon vecka här och där eller liknande. Själv har jag varit hemma 6 månader och haft en underbar tid, visst önskar man ibland att lilltösen bara ska somna in när man är som tröttast och inte hunnit ägna sig åt sig själv nånting. Däremot har ett gäng grabbar här i stan dragit igång en sk pappagrupp för att även killar ska ha någonstans att vända sig samt att träffas. Verkar som projektet drar igång här i vår och ska bli spännande att se vad det blir.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll