Inlägg från: Mörksuggan |Visa alla inlägg
  • Mörksuggan

    Usel tillverkare och återförsäljare av Basson Duo!!

    Va bra att detta kommer att utredas ordentligt och att de ansvariga förhoppningsvis får ta sitt ansvar! 
    Ska hålla ögonen öppna. Vad bra att du orkar strida om detta! Hur går det med den juridiska biten? Händer det något där? Brukar väl ta sin lilla tid...


    Mizzen skrev 2012-06-11 08:53:30 följande:
    . Vid en första check verkar den dock ha en del likheter i knäledsmekanismen med vagnen Maclaren som återkallades för några år sedan då den amputerat 12 barns fingrar.


    Men fy så hemskt!!


    Happines often sneaks in through a door you didn't know you left open...
  • Mörksuggan
    Mizzen skrev 2012-06-19 12:24:27 följande:
    Calliin: Precis som du så har jag också märkt att det finns två i princip identiska vagnar. Dock är detta en äkta Basson Duo som jag köpt. Har varit i kontakt med Basson Babys VD i Danmark angående det här ärendet. även bruksanvisningen är märkt med Basson Duo Twin. Har dock aldrig mätt vagnens bredd så jag kan inte svara på om den är 79 eller 74 cm bred.

    Det kan nog vara så att det egentligen är någon annan än Basson som tillverkar denna vagnen och att samma vagn säljs under olika varumärkesnamn runt om i världen. Idag går Konsumentverket igenom vagnen på en större marknadskontroll av barnvagnar, där Danmark är representerat, och den kommer även att testas mer grundligt senare i sommar.

    Plus kommer sända ett program om detta i september, vet dock inte vilket datum ännu.

    Babytider ringde upp mig i torsdags kväll och det var ingen direkt rolig upplevelse. Hon var rätt arg och påstod saker som inte var sanna. Kändes inte trevligt alls och fick mig att bli rätt illa till mods över hela den här historien.

    Fy va lågt! Hon vill väl få dig att känna dig osäker. Om du drar igång en rättslig process så skriv ner allt som hon säger och tidpunkter å så. Om hon skulle ringa igen. Skriv ner vad hon sa denna gång också för säkerhets skull. Det kan vara bra att ha senare.
    Man ska inte tro på allt som är sant...
Svar på tråden Usel tillverkare och återförsäljare av Basson Duo!!