• Anonym (Förvi­rrad)
    Äldre 24 May 15:53
    17926 visningar
    57 svar
    57
    17926

    Sambon ligger o Onanerar när hon tror jag sover

    Hej

    Ja som det står i rubriken.

    Min sambo ligger varje kväll/Natt och onanerar när hon tror att jag har somnat.
    Jag har verkligen inget emot det men det som störr mig är att vi hade sex senast för 4 månader sedan. Hon säger då till mig att hon saknar sexlust att den är som bortblåst för henne och inte har något intresse för det.
    Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Är rätt så ledsen för detta. Har försökt flera gånger att prata om det med henne. Men hon bara avfärdar det och säger att jag hittar på eller ngt annat dylikt.

  • Svar på tråden Sambon ligger o Onanerar när hon tror jag sover
  • Anonym (Förvi­rrad) Trådstartaren
    Äldre 24 May 16:34
    #15

    Oj tacksam för så mkt svar på så kort tid,

    Det där med att ta henne med storm mm fugerar tyvärr inte. Jag har prövat det mesta där pröva med en weekend där hon och hennes tjej kompis fick¨åka på ett jätte fint spa som jag pröjsa. Sen en gång så åkte hon och jag iväg. Men inget hände då i heller. Hon säger till mig varje dag att hon älskar mig och är kär i mig mm men att hon inte kan ha sex, Jag har försökt så många gånger att prata med henne om det. Och det är det ända i vårat förhållande som det inte går att prata med henne. Hon blir totalt avstängd. Alltting annat går att prata med henne om.

    Jag har funderat på det jätte länge med att kan hon så kan jag. Så nästa gång så ska jag med testa o se vad hon säger. tack än en gång.

Svar på tråden Sambon ligger o Onanerar när hon tror jag sover