• Anonym (Kaffedraken)

    Sambon ligger o Onanerar när hon tror jag sover

    Du har för liten snopp..............................................................

    Du vet inte hur man tillfredsställer en kvinna.....................................

  • Anonym (Kaffedraken)

    Varför inte vända dig om och börja hjälpa henne när du märker det...??

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2012-05-24 15:55:26 följande:
    Varför inte vända dig om och börja hjälpa henne när du märker det...??

    Kan säga dig det har jag försökt många gånger och då blir det tvärstopp och sura miner. Hmm moget svar nej det har jag verkligen inte och jag vet att jag kan tillfredsställa henne. Allt bara tog ett tvärstopp för ungefär 4-5 månadersedan.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Då handlar det om DIG, inte om hennes sexlust. Hon kanske har försökt tända på dig tidigare men gett upp nu?! Tror ni behöver bry er mer om varandra och du måste få henne tänd på dig igen! Ta henne med storm!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ni måste ju kunna prata om detta! Hon kanske har sexlust, men har svårt för den närhet som sex innebär. Hon kanske skäms för sin kropp? Hon kanske inte tycker det är skönt med sex? Hon kanske tvivlar på ert förhållande och inte känner för sex därför? Onödigt för mig att sitta här och spekulera, men hur som helst så måste ni kunna prata om det! Kan man inte prata i ett förhållande så kan man lika gärna lägga ned... Så tycker jag.

  • Anonym (Kaffedraken)
    kire skrev 2012-05-25 08:35:12 följande:
    Suck. Kan verkligen hålla med Trust Me. Här ska analyseras fram och tillbaka varför din kvinna väljer att onanera bredvid dig i sängen när hon tror du sover för i grund och botten beror det ju på dig, är ditt fel.

    I den motsvarande tråden här, den med en runkande man så är han ett okänsligt svin som gör så och t.o.m formuleringar som att hans kvinna är utsatt för ett sexuellt ofredande dyker upp.

    Tycker tipset att du själv ska inleda en runk nästa gång är bra. Se vad du får för reaktion. Om inte det hjälper kan du ju alltid skaffa en älskarinna så är det där med sexet löst. Om du nu av andra orsaker än sexuellt trivs i din relation.

    Att det står om sexuellt ofredande i den andra tråden beror på att partnern inte uppskattar att hennes kille runkar bredvid henne. Har man inga problem med att ens partner onannerar framför en så är det inte sexuellt ofredande, som i den här tråden. Förstår du skillnaden?
Svar på tråden Sambon ligger o Onanerar när hon tror jag sover